drizzt (12-04-20), giovanni#10 (12-04-20)
drizzt (12-04-20), giovanni#10 (12-04-20)
Δε βολεύει: Τότε είναι τα προκριματικά των ομάδων από την Ισλανδία...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Να πουμε βεβαια πως στα πρωτα 32 χρονια την ευρωπαικης του παρουσιας, στην Ευρωπη δινοντουσαν λιγοτεροι αγωνες, οποτε οφειλεται και εκει πως εχουμε λιγα παιχνιδια.Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία! 22ος στην λίστα των Κυπέλλων Ευρώπης!
Το φοβερό είναι ότι από τους 298 αγώνες του ο Ολυμπιακός τους 99, δηλαδή ακριβώς το ένα τρίτο, τους έχει δώσει σε αυτή την τελευταία δεκαετία, από την ανάληψη της ηγεσίας του από τον Β. Μαρινάκη! Άλλους 124 είχε δώσει στα 18 χρόνια της ηγεσίας του Σ. Κόκκαλη. Και μόνο 75 στα πρώτα 32 χρόνια της ευρωπαϊκής του παρουσίας.
https://www.sport-fm.gr/article/nikolakopoulos/o-olumpiakos-grafei-istoria-22os-stin-lista-twn-kupellwn-eurwpis/4083260
Οχι πως δεν εχουμε δυναμωσει ευρωπαικα, αλλα επι πρωταθλητριων και κυπελλουχων δινοντουσαν μονο νοκ αουτ παιχνιδια, χωρις παλλα προκριματικα.
Φετος για παραδειγμα, φτανοντας στους 16 του γιουροπα λιγκ (το αντιστοιχο κυπελλουχων ή κυπελλο ουεφα) εχουμε παιξει 15 παιχνιδια και χρωσταμε ακομα ενα, δηλαδη θα παιξουμε δεκαεξι συνολικα. Τοσα ματς δεν επαιζαν ουτε οσοι εφταναν τελικο παλαιοτερα.
Επισης ειμαστε η μονη ομαδα της λιστας με αρνητικο συντελεστη τερματων.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για εμένα, μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει η 7η θέση της Άντερλεχτ...
Δεν το λέει κανένας αρδ ακόμη. Θα το παρουν χαμπάρι αφου κάνουμε τις αλλαγές στην λίστα μας και θα το παιζουν και έξυπνοι, εξηγώντας γιατί μπορουμε να βάλουμε τρεις παιχτες στη λίστα αφαιρώντας μόνο δυο...
Απορώ μόνο για τον νικολακοπουλο που κάτι τέτοια τα μυρίζεται από νωρίς.
Στις αλλαγές που κάναμε τον Φλεβάρη βάλαμε Φορτούνη, σουντανι, Μπα. Βγάλαμε μπενζια, ποντενσε, Γκερέρο.
Θεωρητικά στη λίστα μας υπάρχει ακόμα ο μεριά και επιτρέπονται τρεις αλλαγές λόγω του κορονοιου. Βγαίνουν λοιπόν σουντανι, μεριά, τοροσιδης και μπαίνουν Χασάν, καφου, Λάζαρος.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (19-06-20)
Ο Λαζαρος δεν μπαινει, εχει χασει τη χρονια λογικα.
Να'χουμε να λεμε ειναι το ζητημα. Οποιος και να μπει στη λιστα, πολυ δυσκολα θα παιξει. Ο Χασαν και ο καφου μονο εχουν καποιες ελπιδες. Ειδικα ο Χασαν.
flessanto (19-06-20)
Χασαν και Καφου θα ειναι σημαντικες προσθηκες. Μετα ο Λαζαρος ή ο Μπρουνο ή οποιος αλλος, συμφωνω, δεν θα εχει νοημα να μπουν και να παρουν τη θεση του Τοροσιδη για παραδειγμα.
Αρα βγαινουν απο την λιστα Σουντανι-Μερια;
Σιγουρα πρεπει να αφαιρεθουν παικτες για να μπουν αλλοι ή μονο επειδη το οριο παραμενει στους 25;
flessanto (19-06-20)
Λογικά, στη θέση του Τοροσίδη, δε μπορεί να μπει κάποιος ξένος: Όχι επειδή έρχονται αυτοί και μας παίρνουν τις δουλειές, αλλά υπάρχει και ο ξενοφοβικός κανονισμός των γηγενών...
flessanto (19-06-20)
6 Αυγούστου θα είναι στο ροστερ μας ο Ομάρ;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (20-06-20)
Bookmarks