δεν νομιζω να φυγει κανεις απο την στιγμη που υπαρχει η προκληση του europa και η προοπτικη ακομα καλυτερης μεταγραφης
δεν νομιζω να φυγει κανεις απο την στιγμη που υπαρχει η προκληση του europa και η προοπτικη ακομα καλυτερης μεταγραφης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπορεί και να μη παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, καθώς εφέτος το κασέρι θα είναι περιορισμένο. Και για το δικό τους καλό, πάντως, θα ήταν πιο φρόνιμο να περιμένουνε τουλάχιστον το πρώτο ευρωπαϊκό. Εκτός από το ότι δε τραβιέται και πολύ μακριά χρονικά, είναι και σε σημείο που έτσι κι αλλιώς, μέχρι πέρυσι, από τότε και μετά γινόταν οι καλές συμφωνίες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποσο μαλλον φετος.
Οριστικο: Στο Μολινο η ρεβανς με τους Αγγλους...!!!
Γουλβς στους 16, Σεβιλη ή Πομα στους 8, Μαντσεστερ στους 4 και τελικο με Ιντερ.
chainsaw (10-07-20)
Ουτε την Γουλβς δεν περναμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (10-07-20), pirateeeeeee (10-07-20)
flessanto (04-08-20)
ούτε κ γω πιστεύω ότι θα περάσουμε γουλβς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
differance (10-07-20)
Ομαδαρα ειναι, αλλα και η δικη μας παει καλα. Δε βλεπω το λογο να μην το πιστεψουμε. Παιζουν κι αυτοι επιθετικο ποδοσφαιρο, θα εχει πολυ ψωμι το ματς.
flessanto (04-08-20)
αν περασουμε την γουλβς μια χαρα θα ειναι θα ειναι μεγαλη επιτυχια και αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (10-07-20)
Προσγειωθείτε μάγκες, κάθε χρόνο "περνάμε" και "γ@μάμε" και στο τέλος μυρίζουμε τον κρίνο.
Πόσο μάλλον μετά από αρνητικό εντός έδρας αποτέλεσμα.
Βέβαια οι συνθήκες φέτος είναι ιδιαίτερες αλλά πότε μας έκατσε κάτι καλό για να μας κάτσει και πάλι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μου φαινεται μαγκες μερικοι δεν πατε καθολου καλα...!!! Ρε'σεις θα μπει μεσα μου ο Τσουκαλας...!!! Ρε πατε καλα;;; Θα φοβηθουμε την γουλβς;;; Ποια τη γουλβς;;;; Ποια ειναι αυτη η γ@μ..νη που θα την φοβηθουμε κιολας....;;;; Εχουμε παιξει μονο φετος με μπαγερν, με τοτεναμ, με αρσεναλ, εχουμε παιξει με λιβερπουλ, με μαντσεστερ, με ατλετικο, με γιουβεντους, με μιλαν, και θα τρομαξουμε με ποια; με τη γουλβς;;;; Ρε δεν πατε καθολου καλα λεεεμμμεεεεεε....!!!
flessanto (04-08-20)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
pirateeeeeee (11-07-20)
Εντάξει, μην υπερβαλλουμε. Η Αρσεναλ είναι τουλάχιστον ισαξια της Γουλβς. Μπορεί να είναι πιο συμμαζεμενη σαν σύνολο, αλλά στην περίπτωση νοκ άουτ αγώνων, η διαφορά δεν υποκαθιστά επουδενι την ατομική ποιότητα και την εμπειρία των Λονδρέζων.
Για την Μίλαν συμφωνώ. Κακά τα ψέμματα, πέρυσι ήταν μια αρκετα μέτρια ομάδα. Επίσης ήμασταν αρκετά τυχεροί στο ματς.
Μετρια ξε-μετρια επρεπε να την κερδισεις με δυο γκολ διαφορα, και να μην φας κανενα...Εμεις και φαγαμε και πηραμε παλι και την διαφορα των δυο γκολ που καθολου ευκολο δεν ηταν...Μην λεμε τωρα κι οτι θελουμε....!!! Εδω αλλοι δεν μπορουν να κερδιουν ουτε την μπατε μπορισοφ και εμεις μειωνουμε την προκριση επι της μιλαν;;; Καλα για αρσενα΄δεν μιλαω...!!
flessanto (04-08-20)
Η πρόκριση με τη Μίλαν ήταν μέσα στις τοπ-5 της ιστορίας μας.
Το ποιντ, το δικό μου τουλάχιστον, ήταν πως η Γουλβς είναι καλυτερη ομάδα.
flessanto (04-08-20)
Bookmarks