Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 101 έως 117 από 117

Θέμα: 12η Αγωνιστικη EL:παναθηναικος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/06-12-19/21:30--->Novasports 2

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.671 φορές σε 7.166 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 12η Αγωνιστικη EL:παναθηναικος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/06-12-19/21:30--->Novasports 2

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Cypress Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ όμως πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Κεμζούρα. Δεν παίζει με ονόματα, αλλά με το ποια 5αδα αποδίδει καλύτερα. Και θέλει κότσια για να κάνεις κάτι τέτοιο. Και να λέγεσαι Κεμζούρα, όχι Μπλάτ
    Το χαλασε λιγο στην παραταση, αλλα δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα. Φανηκε λιγο να αδειαζει η ομαδα, οποτε δοκιμασε παλι τους "βασικους".

Το avatar του χρήστη φον χλαπατσουχτεν

Thanks
    11
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 72 φορές σε 52 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 12η Αγωνιστικη EL:παναθηναικος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/06-12-19/21:30--->Novasports 2

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενω αν κερδιζαμε, ε; Μεγαλη διαφορα με 22 αγωνιστικες ακομα στην κανονικη περιοδο.Τελοσπαντων, απλα εχουμε διαφορετικη αποψη.
    αν κερδιζαμε θα εκλαιγαν τωρα γιατι να κλαψουν?επειδη κερδισαν με 6 ποντους?

φυσικα και εχουμε διαφορετικη αποψη εσυ νομιζεις οτι ο ολυμπιακος ειναι ανω ραχουλα και πρεπει να βγουμε στους δρομους επειδη χασαμε μονο με 6 ποντους
    να το βαλουμε και μπανερ στο σεφ ρε για να μην ξεχασουμε την ιστορικη αυτη στιγμη που καταφεραμε να χασουμε με 6 ποντους απτον βαζελο

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Cypress Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την στιγμή που ο Ράις τα έβαζε από παντού, δεν ήταν ποτέ δικό μας το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος με τον Μπάλντγουιν να κάνουμε έστω μια υποτυπώδης επίθεση αλλά απέτυχε. Επίσης, στην αμέσως επόμενη επίθεσή τους, ήταν προτιμότερο να γίνει φάουλ στον Παπαγιάννη πάρα να βάλει το εύκολο διποντο. Αλλά έτσι έχουν αυτά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε πως παίξαμ και εκεί στέκομαι. Αν χάναμε με 20 πόντους, σίγουρα δεν θα ήμουν ικανοποιημένος από το παιχνίδι.
    Ναι ο Ράις φταίει που χάσαμε ένα σωρό βολές στις τελευταίες επιθέσεις. Και την τελευταία τους επίθεση δεν την έκανε ο Ράις αλλά ο Παπαγιάννης. Ένα φάουλ να του κάναμε χαμηλά τελείωνε το παιχνίδι. Σιγά μην έβαζε 2/2 βολές με τη μπάλα να ζυγίζει 150 κιλά.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.750
    Ignore User

αα βγηκε και ο πατερας του Παπαπετρου. Περηφανος για το γιο του λεει. Τα τελευταια 5 χρονια δεν ηταν περηφανος. Ουστ ρε!

Thanks
    11
    Ignore User

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός υπέβαλλε ένσταση λόγω του μη καταλογισμού ενός time out.
    Ο team manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε πως, «με 19'' για τη λήξη και όταν σούταρε βολές ο Παπαγιάννης ο Πιτίνο ζήτησε time out. Η γραμματεία χτύπησε την κόρνα, αλλά εν συνεχεία ο Πιτίνο καθυστερημένα ακύρωσε το time out. Οι άνθρωποι της γραμματείας μας επιβεβαίωσαν πως χτύπησαν την κόρνα πριν την ακύρωση του time out, ωστόσο οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίσουν το παιχνίδι και τον χρόνο. Για αυτό το συμβάν υποβάλαμε ένσταση».

Το avatar του χρήστη Cypress

Thanks
    133
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 269 φορές σε 178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι ο Ράις φταίει που χάσαμε ένα σωρό βολές στις τελευταίες επιθέσεις. Και την τελευταία τους επίθεση δεν την έκανε ο Ράις αλλά ο Παπαγιάννης. Ένα φάουλ να του κάναμε χαμηλά τελείωνε το παιχνίδι. Σιγά μην έβαζε 2/2 βολές με τη μπάλα να ζυγίζει 150 κιλά.
    Δεν είπα ότι φταίει ο Ραις και ούτε είπα κάτι για τις βολές. Απλά ανέφερα ότι από τη στιγμή που ένας παίχτης τα βάζει από παντού, δεν γίνεται να θεωρείται δικό μας ένα παιχνίδι. Και +9 να πηγαίναμε μπορεί να έβαζε 3 συνεχόμενα τρίποντα.

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.750
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από φον χλαπατσουχτεν Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν κερδιζαμε θα εκλαιγαν τωρα γιατι να κλαψουν?επειδη κερδισαν με 6 ποντους?

φυσικα και εχουμε διαφορετικη αποψη εσυ νομιζεις οτι ο ολυμπιακος ειναι ανω ραχουλα και πρεπει να βγουμε στους δρομους επειδη χασαμε μονο με 6 ποντους
    να το βαλουμε και μπανερ στο σεφ ρε για να μην ξεχασουμε την ιστορικη αυτη στιγμη που καταφεραμε να χασουμε με 6 ποντους απτον βαζελο
    Λες να μη θελω εγω να πρωταγωνιστουμε και να παμε final four και να ειμαι τωρα ευχαριστημενος;
    Ενα απλο ματς κανονικης περιοδου ηταν ρε φιλε. Το αποτελεσμα εχει ελαχιστη ουσιαστικη σημασια. Για την γενικοτερη παρουσια της ομαδας να στεναχωρηθεις. Μαζι σου. Οχι για το σημερινο.

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.750
    Ignore User

Χαρουμενοι βαζελοι μετα τη νικη στο ντερμπι...
    Απλα η ομαδα αποδεικνυει τον τελευταιο καιρο οτι μονο διαλυμενη δεν ειναι.

'Απιστευτη ξενερα. Με Ολυμπιακο στην Α2 διαλυμενο και καταληξαμε παραταση. Ανακουφιση που κερδισαμε και δεν εγινε το 11-5. Σκασμενος απο αυτη την εικονα. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΤΡΟΠΗ'

'Ρε φιλε. Δεν βλεπεις οτι δεν το εχουμε; Βρισκεις τετοιον Ολυμπιακο και το εκανες ντερμπι.
    Αν σε πετυχαιναν αυτοι σε αναλογη περιπτωση θα ετρωγες 30αρα. Σε αυτο μονο τους παραδεχομαι'

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (07-12-19)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

O Προμηθέας Πατρών πριν λίγες μέρες τους καθάρισε σαν αυγό. Και εμείς χαιρόμαστε που δε φάγαμε 30ρα.

ΟΚ, πάω πάσο, χαρείτε το παιδιά.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (07-12-19)

Thanks
    11
    Ignore User

O Προμηθέας Πατρών πριν λίγες μέρες τους καθάρισε σαν αυγό. Και εμείς χαιρόμαστε που δε φάγαμε 30ρα.

το κακο δεν ειναι η α2
    το κακο ειναι η αποκτηση νοοτροπιας α2 απο μερικους ολυμπιακους

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.415
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.235 φορές σε 11.968 μηνύματα
    Ignore User

Κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση του τμήματος μπάσκετ νομίζω, αλλά καμιά φορά προσπαθείς να βρεις και κάτι θετικό να μην το ρίξεις στη μόνιμη κλάψα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.415
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.235 φορές σε 11.968 μηνύματα
    Ignore User

Είδα μόνο λίγο από το παιχνίδι αλλά από ότι κατάλαβα με μια ματιά στα σόσιαλ μίντια για άλλη μια φορά η φίμπαμάφια έσφαξε τη ζέλα και ο τράκης κόντεψε να μπει στο γήπεδο διαμαρτυρόμενος.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 48 φορές σε 37 μηνύματα
    Ignore User

Το παιχνίδι το χάσαμε από το δομικό πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της σεζόν, απλώς δεν μπορούμε να παίξουμε αποτελεσματική άμυνα σε ικανούς περιφερειακούς παίκτες και το πληρώνουμε συνεχώς. Και δεν είναι μόνο ο Ράις, και ο Καλάθης έκανε και ένα σωρό τρίποντα (από επιλογή μας) αλλά και ένα σωρό ντράιβ που δεν μπορέσαμε να εμποδίσουμε.
    Ο Κεζμούρα κάνει τρομερή δουλειά στην τακτική προσέγγιση, ενώ καταφέρνει συνεχώς να "κερδίζει" όλο και περισσότερους παίκτες (τελευταίος ο Βεζένκοφ).
    Ήθελα προφανώς να κερδίσουμε αλλά στην τελική νομίζω ότι κερδίσαμε αρκετή αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Είδα επιτέλους την ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους και να μην παρατάει το παιχνίδι όταν πήγε η διαφορά να ανοίξει. Αυτό θέλω να βλέπω σε πρώτη φάση, η ομάδα να ξαναβρεί τον χαρακτήρα της, να παλεύει ως το τέλος αρνούμενη να χάσει.
    Είδαμε ωραίο αγώνα, είδαμε την ομάδα να ανεβαίνει, και θα κερδίζαμε πιθανόν αν ο Μπαλντγουίν ήταν μερικά χρόνια στην Ευρώπη και είχε την αντίληψη να κάνει φάουλ στον Παπαγιάννη. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.750
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από φον χλαπατσουχτεν Εμφάνιση μηνυμάτων
    το κακο δεν ειναι η α2
    το κακο ειναι η αποκτηση νοοτροπιας α2 απο μερικους ολυμπιακους
    Βάζοντας στην ίδια πρόταση τον Ολυμπιακό και την Α2, υποβαθμίζεις μόνος σου την ομάδα. Επίσης, συγχώρεσε με άλλα η κλάψα αποτελεί την βλαβερη νοοτροπία που λες. Αντίθετα η νοοτροπία του μαχητή και η φιλοδοξια είναι αυτες που θα ξαναφέρουν τις επιτυχίες. Ετσι επέζησε ο βαζελος την μετά Ομπραντοβιτς εποχή και δε διαλύθηκε τελείως. Μαζί με τη διαιτησία, αλλά οκ.
    Με λύπη μου παρατηρώ ότι στο φόρουμ επικρατει πολύ μιζέρια και κλάψα από πέρυσι. Γενικά το αναφέρω. Αν βλέπετε τον Ολυμπιακο μόνο για τις νίκες, τότε καλύτερα να το παρατήσετε το μπασκετακι και να επιστρέψετε για τα πανηγύρια, μόλις δείτε ότι έχει ανέβει παλι η ομάδα. Έτσι πορεύεται ο μπασκετικός Ολυμπιακός ανέκαθεν βέβαια.

Υ.Γ Δε θυμάμαι ο Προμηθέας να έχει κάνει ποτέ διπλό στο οακα... Ούτε να παίζει στην ευρωλιγκα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 07-12-19 στις 13:23

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

Conan1982 (07-12-19), drizzt (07-12-19)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Ο Πριντέζις είναι απογοητευτικός. Παρατήρησα σε μια φάση να τον τραμπουκίζει μέχρι και ο Μήτογλου. Δε μου βγάζει να έχει τα κουράγια να παλέυει όπως παλιά.
    Ο Μπράντον Πολ είναι παίκτης ,μέχρι στιγμής, βγαλμένος απο ΝΒΑ.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (07-12-19), Faithful (07-12-19)

Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 48 φορές σε 37 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Πριντέζις είναι απογοητευτικός. Παρατήρησα σε μια φάση να τον τραμπουκίζει μέχρι και ο Μήτογλου. Δε μου βγάζει να έχει τα κουράγια να παλέυει όπως παλιά.
    Τα τελευταία χρόνια όταν οι αντίπαλοι τον παίζουν σκληρά και οι διαιτητές το επιτρέπουν πέφτει η απόδοση του. Είναι και λογικό στο ποστ παιχνίδι να μην αντέχει τόσο πλέον στο σκληρό παιχνίδι.

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Νεα Καταχωρηση:

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Μην χανεις χρονο ολοκληρος ο αγωνας με Ελληνικη Περιγραφη οπως και πολλα ακομα στο παραπανω λινκ...!!!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές