Συντριβη.
Χρονος για πολλες συζητησεις δεν υπαρχει...Αυριο παιζουμε με αντιπαλο την αλμπα βερολινου...!!!Ελπιζουμε σε μια ηττα, κι οχι σε συντριβη...
Ο Αγωνας απο ΝΟΒΑ 2 στις 21:00..!!!
Συντριβη.
Λοιπον σημερα κερδαμε...
Τελος μηνυματος...
Ε και?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
14-27. Πετάει η ομάδα.
Τριποντο Πριντεζης.
Τριποντο ο Πολ....
Τριποντο ο Σπανουλης
... Παγωσε το λινκ......
Παπ διποντο......
Τα φτυσε το λινκ.. Δεν περιγραφω αλλο......... για λιγο...
...Βολές ο Παπ...
...Τεταρτη περιοδος..
τριποντο ο Πολ (x2)...
Tριποντο ο βεζενκοφ
...Απιθανπο καρφωμα Μπολντγουιν...
Τελειωσε 80-99. Ωραιος αγωνας. Ωραια κερκιδα απο γαυρους στην κερκιδα.
Θα μας τρελάνει αυτή η ομάδα...
Συγκινητική είναι και η προσπάθεια του Σπανούλη στην άμυνα. Έχει ανεβάσει στροφές και εκεί ο Βασίλης, δεν είναι ότι στα 36-37 του θα ξαναγίνει καλός αμυντικός αλλά και πάλι.
Πάντως φάγαμε 80 πόντους πάλι. Χρειάζεται βελτίωση εκεί επειγόντως. Ο Σπανουλης πάντα προσπαθούσε στην άμυνα. Δεν ήταν ποτέ αδιάφορος. Απλά δεν έχει τις δυνάμεις πλεον και ανέκαθεν τα σωματικά προσόντα.
Τί πετσόκομμα ήταν αυτό θρυλέοντα;
Κάτι γίνεται. Τουλάχιστο δεν είμαστε του πεταματού... ωραίο μπασκετάκι, αν μπαίνει και το τριποντέλι, γαμάμε. 14 χθες με 50%... Κεμζούρα το μαζεύει το πράμα...
Μπόλντουιν και Ρούμπιτ δείχνουν πολύτιμα άσετς από τον πάγκο. Ρότσεστι εγγύηση. Ολα δείχνουν οκ. Για την ώρα. Πάμε να πηδήξουμε την Αρμάνι να γουστάρουμε.
There is a Dude in town
Δυστυχως ηρθε αυτο το προβλημα υγειας του Μπλατ και η δυσκολη κατασταση που υπηρχε ηδη, εγινε δυσβασταχτη. Η ομαδα θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερη.
Δεν διεκδικουμε τιποτα φετος, ας ειναι αυτη η σεζον μια μεταβατικη περιοδος για να χτισουμε κατι καλυτερο του χρονου.
Ηδη ο Πολ δειχνει καλα στοιχεια, ο Παπανικολαου ηλικιακα ειναι στην καλυτερη φαση, εχουμε Σπανουλη-Πριντεζη που αν του χρονου ερχονται απο τον παγκο για 10-15 λεπτα θα δινουν ποιοτητα, ειναι ομως απαραιτητο να μεινει ο Μιλουτινοφ.
Ισως μεσα στην σεζον προκυψουν και 1-2 παιχτες αξιολογοι για την επομενη σεζον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (23-11-19)
Εξαρτάται από το αν κλαίνε στα αποδυτήρια και αν κοιτάνε τα στατιστικά τους.
drizzt (23-11-19)
Θλάση ο Ριντ χάνει Αρμάνι κ μάλλον βάζελο
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (23-11-19)
Bookmarks