ΠΑΠ ΓΑΜΙΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Δυσκολa τα πραγματα
ΠΑΠ ΓΑΜΙΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
O Rotsestι που ειναι; Αυτος ανεβασε την ομαδα μετα το πρωτο δεκαλεπτο. Ο Σπανουλης δεν ηταν σε καλη μερα απο την αρχη.
Ρε Γιώργο αντοαθλητικο ρε φίλε?
Σκατα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γαμω τον Λο
Ε, ρε πούστη κρίμα να χαθεί έτσι...
Κοιμήθηκε λιγο ο Κεμζουρα, μας γαμησαν οι διαιτητές, τέλος.
Δεν παιξαμε καθολου αμυνα στο τελευταιο δεκαλεπτο. Κακη ηττα. Κριμα.
Μπροστα μονο ο Πριντεζης τραβηξε απο ενα σημειο και επειτα
27 ποντους παθητικο σε 10 λεπτα
Έτσι είναι αυτά .. Δύσκολη χρονιά
Χωρίς παιχνίδια , χωρίς ρυθμό δεν προχοραει έτσι το μαγαζί.
Ίσως προς το τέλος της κανονικής περιόδου , αν προλαβαίνουμε τότε..
Υπομονή!
Πήγε χαμένη και η καλή εμφάνιση του Μπόλντγουιν... Μάλλον θα 'ταν πρώτη και τελευταία...
Πάνω που το πίστεψαν κάποιοι, δεν βοήθησαν άλλοι... Ψυχρολουσία...
Λαθος που εμεινε πολλη ωρα στον παγκο ο Πολ. Εμεινε κρυος σημερα. Θα βοηθουσε και αμυντικα. Ο Μπαλντγουιν κοτεψε στο τελος. Λογικο
Σημασια εχει που δειχνει σημαδια ζωης η ομαδα κι ας εχασε.
Ετσι κι αλλιως, βαθμολογικα δεν κυνηγαμε κατι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (20-11-19)
Έτσι, να το παλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Τουλάχιστον πλέον δεν φαινόμαστε τόσο γυμνοί σε όλες τις θέσεις.
Στο 5 ο Ριντ έχει σωματικά πολλά προσόντα και διάθεση αλλά χάνεται. Ενώ δεν παίρνει και καλές θέσεις για ριμπάουντ ή box out, λογικό είναι, όσο περνάει πιστεύω θα είναι όλο και πιο αξιόπιστος σαν αναπληρωματικός σέντερ.
Στο 4 με τον Ριντ στο 5 ο Ρούμπιτ μπορεί να σταθεί σαν ένα ανεκτό back up για τον Παπανικολάου
Στο 3 έχουμε το δίδυμο Παπανικολάου-Πωλ
Στα γκαρντ συνεχίζουμε να έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά τουλάχιστον ο Σπανούλης έχει ένα αντικαταστάτη πλέον (ακόμα χειρότερο στην άμυνα), ο Κόνιαρης είναι προς το παρών ένας άλλος Μάντζαρης που κάνει ακόμα λιγότερα και με τον Μπαλντγουίν χθες είδαμε για πρώτη φορά μια ελπίδα.
Για 8αδα πιστευω θα το παλεψουμε μεχρι το τελος...Απο εκει και μετα....Θα δουμε....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ρόνγκ τόπικ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 27-11-19 στις 10:21 Αιτία: Καμία σχέση με μπάσκετ όντως!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks