Νεα συντριβη.
Μετα την συντριβη μας απο την μακαμπι τελ αβιβ, αυριο παιζουμε εναντια στους τουρκους της αναντολου εφες...!!! Τι να λεμε τωρα, πολυ σκουρα τα πραγματα...!!!
Παμε κι οτι βγει...!!!
Καλυψη απο Novasports 2 στις 21:00...!!!
Νεα συντριβη.
Πώς στο καλό κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ, δεν έχω καταλάβει ακόμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
στοχος ειναι η 8αδα φετος?
Σε λιγο στο γήπεδο δε θα πηγαίνουν ουτε 1000 άτομα.
Εικόνα που οφείλεται κατα 80% στη διοίκηση.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολυ καλη ιδεα να βαλει τον Σπανουλη πανω στον Μισιτς. Μας εχει ξεκωλιασει.
Κονιαρης, χεσμενος. Δεν ξερει τι να κανει με την μπαλα.
Ο Κουζμινσκας ειναι ετοιμος να κοιμηθει στον παγκο. Τραγωδια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τριμπουρδελο.
Οικτρό θέαμα,δεν αντέχεται το πράμα δυστυχώς.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολυ κριμα να εχει καταντησει ετσι η ομαδα που μας εκανε περηφανους. Βλεπεις οτι αρκετοι παικτες γνωριζουν οτι δεν εχουν το απαραιτητο ταλεντο και γινονται ακομα πιο διστακτικοι.
Γιατί δεν πάμε στο γήπεδο απορώ!
Sent from my iPad using Tapatalk
Μα, τι τον εβγαλε τωρα τον Κονιαρη; Ειχαμε αρχισει να μειωνουμε και εμφανιζει απο το πουθενα τον Τσερι παλι. Ημαρτον
Bookmarks