Εισακουσθημεν! Ευτχυως εχουν αρχισει να ειναι αστοχοι και αυτοι. Εχουν βραχυκυκλωσει απο την καλη μας αμυνα
Που ειναι οι Πολ και Παντερ; Μας δουλευεις ρε Κεμζουρα; Παλι τον Σπανουλη
Εισακουσθημεν! Ευτχυως εχουν αρχισει να ειναι αστοχοι και αυτοι. Εχουν βραχυκυκλωσει απο την καλη μας αμυνα
Αστο σπανούλη στον πάγκο λίγο ρε αδερφέ καλά το πάμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Iσως θα επρεπε να μπει και ο Κουζμινσκας λιγο, να βοηθησει στο σκοραρισμα
Ναααιιι. Απιστευτο το σημερινο! Κι ας χασει η ομαδα στο τελος
Ο Paul είναι ο μπαμπάς σου ηττούδη;
50 χρονών να φτάσει θα σας τα πετάει στη μάπα ο μπιλ ρωσσιδάκια.
Μπραβο ρε Βασιλη! Τα καλα , να τα λεμε
Faithful (30-10-19)
TΕΛΟΣ!!!
Χαχαχαχα Θρύλε είσαι πρέζα,πάμε και χάνουμε απ τον κάθε πικραμένο και μετά κοπαναμε μια πουτσα στο κούτελο της τσσκα μέσα στην Ρωσία.
Αρρωστεια ρεεε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ακόμα κλαίει και οδύρεται ο ηττούδης.
Πιο χαζος πεθαινεις ο Παντερ. Κοιτα τι φαουλ πηγε και εκανε. Αλλα εχει ταλεντο.
Πώς τους γάμησες έτσι ρε Θρύλε... πως; Πως τους γάμησες έτσι ρε ΘΡΥΛΕ;;;; Πώς τους πετσόκοψες, πές μου πως; Λιοντάρι ρε... γάμα γάμα... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕΕΕΕ;;;;
There is a Dude in town
Πωωωωωω
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΠΩΣ;;;
Μπράβο ρε ομάδα! Ευχάριστο το αποψινό!
Θα ξαναγράψω για βαριά ήττα στο επόμενο!![]()
Να σας θυμίσω ότι είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και Ολυμπιακός σημαίνει μάχη απέναντι στις πιθανότητες, πάντε έτσι ήμασταν... και πάντα είχαμε κι έχουμε αισιοδοξία γιατί είμαι στε μπολισμένοι με το κόκκινο ντι εν έι...
There is a Dude in town
Ω ρε μπελάς που μας βρήκε τώρα πρέπει να κάθομαι να συντονίζω τα ρεπό μου να το βλέπω το μπάσκετ; Είχα να δω ευρωλίγκα αγώνα από πέρσι.
Faithful (30-10-19), giovanni#10 (30-10-19), Rena (31-10-19), sabar77 (30-10-19)
BrazHlias (31-10-19), giovanni#10 (30-10-19), sabar77 (30-10-19)
Bookmarks