Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού νήματος, ανοίγουμε και εδώ το αντίστοιχο του μπάσκετ για χαλαρή κουβεντούλα σχετικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πρώτος τροχός της αμάξης στην μετά-Μπλατ εποχή, ο Κεστούτις Κεμζούρα.
Καλή του επιτυχία!
Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού νήματος, ανοίγουμε και εδώ το αντίστοιχο του μπάσκετ για χαλαρή κουβεντούλα σχετικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πρώτος τροχός της αμάξης στην μετά-Μπλατ εποχή, ο Κεστούτις Κεμζούρα.
Καλή του επιτυχία!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (12-10-19)
Κεστούτις Κεμζούρα - βιογραφικό
Ο Κεστούτις Κεμζούρα διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ως πρώτος προπονητής, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι στενός συνεργάτης του κόουτς, Ντέιβιντ Μπλατ.
Ημ.Γεν.: 20/04/1970
Χώρα: Λιθουανία
Προηγούμενες ομάδες: Μπεσίκτας (2001-2002 βοηθός),
Λιέτουβος Ρίτας (2002-2003 βοηθός), Λιέτουβος Ρίτας (2003-2004), Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης (2004-2005 βοηθός), Μπενετόν Τρεβίζο (2005-2007 βοηθός), Χίμκι (2007-2009), Λοκομοτίβ Κουμπάν (2009-2010), Ασέκο Γκντίνια (2012-2013), Νίμπουρκ (2013-2015), Νταρουσάφακα (2016-2018 βοηθός), Εθνική Λιθουανίας (2005-2009, βοηθός), Εθνική Λετονίας (2009-2010) Εθνική Λιθουανίας (2010-2012), Εθνική Αυστρίας (2016-μέχρι σήμερα).
Τίτλοι
Ως πρώτος προπονητής:
- Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 με την Λιθουανία
- Πρωτάθλημα Τσεχίας (2014, 2015)
- Κύπελλο Ρωσίας (200
Ως βοηθός:
- Eurochallenge (2005)
- Πρωταθλητής Ιταλίας (2006)
- Eurocup (201
ΠΗΓΗ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
drizzt (12-10-19)
Τον βλέπω να βγάζει τη σεζόν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (12-10-19)
Πρώτο δείγμα πάντως, θετικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ή Μπαρτζωκας ή αυτός για φετος. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια άλλη σοβαρή εναλλακτική.
Δεν έχει γίνει πάντως καμία επαφή με τον Γιωργαρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Για πολλούς και προφανείς λόγους αποτελεί την καλύτερη επιλογη
Αστειευόταν προφανώς ο Du3lisT.
Αν δεν έχει γίνει όντως προσέγγιση πιθανότατα οι Αγγελόπουλοι ξέρουν ότι δεν μπορούν να του δώσουν εγγυήσεις που σίγουρα θα ζητήσει και θα αφορούν κατ' ελάχιστο την απόκτηση παικτών και την πληρωμή των παικτών (και του τεχνικού τιμ) στην ώρα τους.
Ασπρα κεζμουρα, μαυρα κεζμουρα, εισαι μια παλιοχαμουρα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κεμζουρα μεχρι το τελος της σεζον.
Ετσι λενε τωρα βεβαια. Μολις κανουμε αλλες 5-6 ηττες στην Ευρωλιγκα θα λενε οτι ψαχνουν προπονητη...
chainsaw (20-10-19)
Ελπίζω να μην γράψει το κοντέρι τίποτα αστρονομικές ήττες ή σπάσει καμιά 35με τον ζέλιο γιατί θα έχουμε ντράβαλα...
There is a Dude in town
Παραιτηθηκε ο Τομιτς απο τον παγκο του ερυθρου Αστερα
Ακουστηκε για κανα μισαωρο σαν αντικαταστατης του Κεμζουρα, απο τους insiders του twitter αλλα προφανως δεν ειχε κανενα νοημα τετοια αλλαγη αυτη τη στιγμη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Απλώς απλώθηκε μια θηλιά στο κεφάλι του μούρα και ανα πάσα στιγμή μπορεί να τραβηχτεί κανας λεβιές...
There is a Dude in town
Πόντους στον κόουτς χτες τον μπούκωσε τον κακομαθημένο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επιστρεφει ο κοουτς Μπαρτζωκας για 2.5 χρονια!!!
Να και μια πολυ σωστη κινηση!
drizzt (11-01-20)
Bookmarks