mankap (14-10-19)
mankap (14-10-19)
Συμφωνω. Βεβαια στο μπασκετ, λογω της φυσης του αθληματος, δυο καλοι παιχτες σε ανεβαζουν επιπεδο ετσι κι αλλιως. Το θεμα ειναι πως δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεθουν.
Εγω σκεφτομαι το αλλο: Γιατι εφοσον τελικα δεν ειχαμε σκοπο να παρουμε καλυτερους παιχτες, δεν κρατησαμε τους Γκος-Λιντει, που ηταν σαφως καλυτεροι απο Ρουμπιτ, Μπαλντουιν, Τσερι; Για οικονομικους λογους προφανως.
Βραχυπροθεσμα παντως, για μια-δυο σεζον, μπορεις να φτιαξεις κατι αξιοπρεπες με Σπανουλη, Παπανικολαου, Πριντεζη, Μιλουτινοφ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (14-10-19)
Faithful (14-10-19)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (14-10-19), giovanni#10 (14-10-19)
Εγώ πάλι δε δίνω ούτε μία στις 100 πιθανότητα να ανανεώσει. Θα τους προσφερθεί ηγεμονικό συμβόλαιο από τις μισές ομάδες της Ευρωλίγκας, ακόμα και 2 ή 2,5 μύρια. Και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Και δυνατότητα να κατακτήσει το κιούπι. Πως θα αντικρουστούν αυτά; Με το κιούμπ το μουράτο;
There is a Dude in town
Faithful (15-10-19)
The Dude (15-10-19)
drizzt (15-10-19)
Δικιο εχεις, αλλα μετα εχουν μεγαλο θεμα οι αγγελοπουλοι. Πολυ μεγαλο.
Ξερεις πως τους στηριζω μεχρι τελους, ακομα και οταν εχαναν αλλους παιχτες και ολοι τοςυ εκραζαν, αλλα αυτο το καλοκαιρι ειναι καθοριστικο.
Δεν ειναι πως θα βγω με σημαιες στους δρομους και πανο "Πουληστε", αλλα τριτη χρονια μεταξυ φθορας και αφθαρσιας δεν γινεται. Δεν με ενδιαφερουν οι τιτλοι τοσο πολυ, διοτι αυτοι εχουν να κανουν και με τις συγκυριες, ομως αυτη η εικονα διαλυσης πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.
Θεωρω πως δεν ειμαι υπερβολικος, δεν τους κραζω μετα απο τελικο ευρωλιγκας επειδη δεν εδωσαν παραπανω λεφτα για να την σηκωσουν, αυτη η εικονα ειναι αποκαρδιωτικη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μα... χάνουν το δίκιο τους με όλο αυτό το πράμα...
There is a Dude in town
drizzt (15-10-19)
Εννοείται. Νομίζω όλοι όσοι είπαμε ας το κάνουν, την αποχώρηση από το πρωτάθλημα το είπαμε επειδή άφηναν να εννοηθεί πως θα φύγουμε από το βόθρο αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην ευρωλίγκα. Περιμέναμε όχι απλά την ίδια αλλά πολύ καλύτερη εικόνα φέτος. Και δε μιλάω να ανταγωνιστείς αυτούς που δε γίνεται εύκολα γιατι έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ αλλά κυρίως αυτό που λες κι εσύ. Την εικόνα της ομάδας. Να παίζει σοβαρό μπάσκετ, να είναι ομάδα, να προσπαθεί όσο περνάει από το χέρι της σε κάθε παιχνίδι.
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά όπως λέει και ο Τύπος θα χάσουν το δίκιο τους αν συνεχίσουμε έτσι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (16-10-19)
drizzt (16-10-19)
Bookmarks