differance (01-10-19), Red&White-Nick-7 (01-10-19)
Σιγα-σιγα θα πρεπει να μαζευομαστε...!!! Την Παρασκευη 4 του μηνος ξεκιναει η δυσκολη φετινη μας αποστολη στην Ευρωλιγκα...Πρωτη αντιπαλος η γαλλικη βιλερμπαν...!!!
Καλυψη απο Novasports 1 στις 21:45...!!!
differance (01-10-19), Red&White-Nick-7 (01-10-19)
Τύπε, το πρώτο πουτσίκι θα είναι γαλλικό. Ιλ πουτσίκ φρανσέζ αβέκ σόι σος ε σαμπάνι...
There is a Dude in town
Κομπάρσοι χωρίς νόημα συμμετοχής σε μια διοργάνωση στην οποία έχουμε από τις χειρότερες ομάδες.
Καλή δύναμη, θα είναι πολύ δύσκολη η σεζόν.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (02-10-19), giovanni#10 (02-10-19)
πιστευω σε μια δυσκολη νικη, αλλα νικη....!!! Αισιοδοξια παιδια...!!! Μην χανουμε την πιστη μας στην ομαδα....!!!
Ελπίζω να μη γίνουμε τελείως ρεζίλι από την 1η αγωνιστική.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τουλάχιστον να μείνουμε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ttg_red (03-10-19)
Είναι αλήθεια ότι προς το παρών δεν είμαστε για πολλά πολλά αλλά τους Γάλλους τους έχουμε. Δεν θα χτυπήσουμε F4, μπορεί να μην μπούμε στην 8άδα αλλά δεν ανήκουμε και στις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Εγώ φέτος θα βλέπω με το ίδιο ενδιαφέρον τα παιχνίδια όπως και τα άλλα χρόνια αρκεί να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο.
Υπομονή να έχουμε, κάποιοι προβλέπουν ότι ο Μπλατ θα αποχαιρετήσει νωρίς, εγώ λέω ότι θα το παλέψουμε ως τέλος για την 8άδα.
Eγώ έχω την αίσθηση πως φέτος θα πέσει μεγάλο μπούκωμα σε αυτούς που κλαίνε.
Τα ίδια λέγαμε και το 12.
Μακάρι, εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος βέβαια, γιατί πες θα κάνουμε και 1-2 αλλαγές θα βρούμε και οργανωτή αλλά δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ομάδα που να έχει φτάσει Φ4 και να μην έχει έναν ηγέτη που να μπορεί να την κουβαλήσει, ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη δυστυχώς δεν μπορούν πλέον και δεν υπάρχει φως ότι κάποιος από τους άλλους παίκτες που πήραμε μπορεί να γίνει. Μόνο ο Πάντερ ίσως.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (04-10-19)
Εγώ δεν θεωρώ αποτυχημένη την χρονιά 2017-2018, όχι με υπαιτιότητας τους τουλάχιστον. Η ομάδα είχε βγει 3η στην κανονική διάρκεια και την Ζαλγκίρις θα την περνούσαμε αν δεν ήμασταν νοσοκομείο στην σειρά των πλέυ οφ. Ως προς τους στόχους αποτύχαμε αλλά ήταν λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσε να γίνει κάτι.
Δεν ειχαμε ομαδα φιλε. Λογω Σπανουλη κλπ. βγηκαμε με υπερπροσπαθεια τριτοι, αλλα στα δυσκολα δεν υπηρχε τιποτα. Ακομα και στην κανονικη διαρκεια, οταν ανεβηκε ο ανταγωνισμος στις τελευταιες αγωνιστικες, πατωσαμε. Επισης χασαμε το πρωταθλημα ανετα. Με Ρομπερτς και Τομπσον τι βγαζαμε. Δε γινεται να σηκωνουν το καρο ολη τη χρονια 3-4 παικτες.
Faithful (04-10-19)
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας...!!!
Καλή αρχή στην ομάδα!
Με τη νίκη!
Τρομερό σμακνταουν Ρουμπιτ
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks