Faithful (04-02-20)
Zητησε πεναλτυ ο χασαν δε δοθηκε. Οφ σαιντ παικτης της λαμιας δε δοθηκε. On the house. Ας βαλουμε γκολ εμεις και ας κανουν ο,τι θελουν.
Faithful (04-02-20)
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΟΝΕΡ ΓΑΜΩ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εντωμεταξύ μιλάω με φίλο μου βαζελάκι χτες και του λέω "ωραίο πεναλτάκι ο παοκ"
"Ε ήταν μάλλον" μου λέει... "τον έσπρωξε και με το χέρι από πίσω"
Βάλε ερυθρόλευκα του λέω στον Πέλκα να δεις τη φάση καλύτερα! Αν ήταν ο Ολυμπιακός στην θέση του μπαοκ θα τη δεχόσουν μια χαρά αυτή τη μούφα και δεν θα έβγαζες τσιμουδιά; Φωνάζανε για πέναλτι στο Μακέντα στο Καραϊσκάκη και χτες μουγγοθόδωροι. ΠΟΥΛΟ ΡΕ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΕΛΕΔΕΣ ΓΙΔΙΑ!
5 ματς με την παε μπαοκουλης λοιπόν μέχρι το τέλος της σεζόν!
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
chainsaw (20-02-20), giovanni#10 (20-02-20)
BrazHlias (20-02-20), drizzt (21-02-20), flessanto (20-02-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-02-20)
Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]και του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν είναι, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν, βάσει προγράμματος, στις 3 και 4 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 22 και 23 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου, στον οποίο τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο φιναλίστ που θα αναδειχτεί από τον ημιτελικό ΑΕΚ-Άρης.
Πηγη: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αδελφέ καλημέρα. Θα σου πρότεινα να μην δίνεις κλικ και πολύ περισσότερο να μην βάζεις σάιτ όπως αυτό το παραπάνω ιδιοκτησίας Τράκι. Χωρίς παρεξήγηση.![]()
flessanto (20-02-20)
Καλύτερα διπλά ματς με τον μπαοκ. Γουστάρω που θα παίξουμε 5 παιχνίδια, θα δείξει πόσα απίδια βάνει ο σάκος (και η διαιτησία).
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1-1 στο 11'
Βάζει γκολ ο Μανταλος στο 8'και στο καπάκι κάνει σέντρα ο Άρης,πάσα μακρινή, πέναλντι και 1-1.....χαμός....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (04-03-20)
Ναι το βλέπω από την αρχή,ο Άρης πολύ καλός από το κέντρο και μπροστά,στην άμυνα μπάζει παρά πολύ,τους έχει βγάλει η ΑΕΚ 3-4 πολύ δυνατές ευκαιρίες που δεν φημίζεται για την επιθετικότητα της,από την άλλη η ΑΕΚ αντιμετωπίζει και αυτή πρόβλημα στην άμυνα,ο Φετφατζίδης πάρα πολύ καλός και σε μια φάση πέρασε όλη την άμυνα από τα πλάγια και κόντεψε να σκοράρει...γενικά είναι πάρα πολύ ωραίο ματς με τις 2 ομάδες να παίζουν πάνω κάτω συνεχώς χωρίς σφιχτές άμυνες,από την ΑΕΚ αυτοί που αξίζουν είναι Μπακάκης,Κρίστισιτς,Μάνταλος και Λιβάγια.....
edit: απαντώντας σου για το αν θα έρθει Χ ή διπλό η γνώμη μου είναι πως όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο ήταν αλλοπρόσσαλο άρα δεν υπάρχει στάνταρ σημείο.....
ακούγεται ότι γίνεται χαμός
στο ραδιόφωνο αν άκουσα καλά δεν θέλει να βγει ο ξένος διαιτητής έξω
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ναι ισχύει...αυτό βλέπω κι εγώ,έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και δεν βγαίνουν...όλα αυτά μάλλον γιατί κατά την ανάπαυλα υπήρξε λέει ένταση μεταξύ ανθρώπων των 2 ομάδων μπροστά στα μάτια των διαιτητών οι οποίοι και τους απείλησαν ότι αν δεν ηρεμήσουν απολύτως όλα δεν θα βγουν...χαχχαχαχαχαχαχ
Απευθείας κόκκινη ο Ματίγια μετά από τσεκαρισμα του διαιτητή στο VAR...
Κρίμα γιατί ο Άρης θα είχε ελπίδες ενώ τώρα.....δύσκολα.....
25 η 26 Ιουλιου ο Τελικος Κυπελλου απ'οτι λενε και θα γινει στην Ριζουπολη...!!
flessanto (04-07-20)
flessanto (04-07-20)
Για να ειναι κοντα στην φυσικη εδρα της κουλας.
Αστεια πραγματα.
Υπηρχαν τουλαχιστον δυο γηπεδα στο λεκανοπεδιο, το περιστερι και η ν.σμυρνη, που ηταν καλυτερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks