Τι τον αφηνετε μονο να σουταρει ρε μαλακές τον καλαθη!!!!! Ημαρτον
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεφτιλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τι τον αφηνετε μονο να σουταρει ρε μαλακές τον καλαθη!!!!! Ημαρτον
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απιστευτο, δεν υοαρχει ο κωλος τους! 2/2 ο καλαθης!!!!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 100-0 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΜΠΟΓΡΗΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕΕΕΕ
Mπραβο ρε Προμηθεα! Ας παρουν και αυτοι ειναι κυπελλακι.
Μπραβο και στον Αγραβαναρο, που τιμησε τις ερυθρολευκες καταβολες του με 15 ποντους.
Αγραβαναρος στις δηλώσεις του είπε αφιερωμένο στους ολυμπιακους που περνάνε δύσκολα.
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΡΕ
Και τον Αγραβανη και τον Μπογρη ο Μπλαταρος τους έδιωξε μην ξεχνιόμαστε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βασικά ο Χαπ παίρνει πολυ λιγότερα απο τον Μπογρη.
Για Αγραβάνη δεν ηταν υπέρ ουτε ο Σπανουλης. Θεωρητικά έφερε εκει καλύτερο κι εμπειρότερο παίχτη, αλλα όπως ειναι η ομάδα κι ο Ντιλεινι να ερχόταν θα τα άκουγε.
Sent from my iPad using Tapatalk
19 πόντους με 8/12 δίποντα, 3/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες στο ντεμπούτο του στην νίκη της Κρεμόνα επί της Μπολώνια ο χάπ. Είμαστε σίγουροι πως φταίνε οι παίχτες τελικά;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έφυγε αυτός; Δεν το πήρα πρέφα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δανεικος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εφτασε η πούτσα στο ταβάνι, Αγραβάνηηηηη Αγραβάνηηηηηηη
There is a Dude in town
Στην Α1 θα εκανε πολυ καλες εμφανισεις επισης. Ή ακομα και στο eurocup, αν παιζαμε εκει. Η ευρωλιγκα ειναι αμειλικτη ομως.
Για να ειμαι ειλικρινης, νομιζω οτι δεν υπαρχει υπομονη στην ομαδα. Ο Τιμμα p.x με το πρωτο λαθος στο ματς, ετρωγε παγκο. Και στη Χιμκι κανει 3-5 λαθη σε καθε ματς, αλλα εν τελει βαζει 15 ποντους και παιζει αμυνα.
100% συμφωνώ. Σε μια φυσιολογική ομάδα όπου θα υπήρχε αναπληρωματικός σέντερ, που θα υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσε να μπει σιγά σιγά ο Χαπ θα υπήρχε και η υπομονή. Στην περίπτωση μας καλά κάναμε και τον δώσαμε δανεικό. Ας πάρει επαγγελματικά παιχνίδια, ας σταθεί στην serie A και του χρόνου εδώ θα είμαστε να ξεκινήσει ως τρίτος σέντερ αν δείξει καλά στοιχεία.
Διαβάζω ότι ξύπνησε και η Αεκ ασκώντας κριτική στον Βαζελακοπουλο με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου χωρίς κόσμο. Η ανακοίνωση αποδίδει εκφράσεις όπως δεινόσαυρος, συμμορία και καταστροφή του ελληνικού μπάσκετ στον μαμρα, ενώ δηλώνει ότι η Αεκ θα παλέψει για την εκθρόνιση του. Καιρός ήταν... μακάρι να ακολουθήσουν ο Προμηθέας και το Περιστέρι. Φυσικά, τώρα που λείπει ο Ολυμπιακός, μυρίστηκαν τυράκι. Δεν έχει τόση σημασία όμως. Στην περίπτωση αυτή, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Λογικα ο Μαμρα θα χαιρετησει, το θεμα ειναι αρχικα ποιος θα ειναι ο επομενος και ακομα πιο σημαντικο αν θα διαλυσει αυτη την σαπιλα απο τις βασεις της.
Διοτι δεν ειναι ο Βασιλακοπουλος το προβλημα, αυτος ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (07-02-20)
Bookmarks