Οριστικο τελος. Του χρονου παλι.
Και του χρόνου...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δε θα τη δώσουν με ψηφοφορία στο βάζελο; #euroleaguemafia
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (25-05-20)
έπρεπε κάτι να γίνει ένα φαιναλο φορ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (25-05-20)
Ετσι. Ουτε εγω καταλαβα, γιατι δεν επεσε η συγκεκριμενη λυση στο τραπεζι. Διακοπη της κανονικης διαρκειας, κατευθειαν πλει-oφ στις 2 νικες και μετα φαιναλ φορ. Διεξαγωγη ολων των αγωνων σε 1 ή 2 πολεις.
Ισως να αντιβαινε στους κανονισμους και στο φορματ της διοργανωσης.
Mπερτομεου για Παναθηναικο:" Δεν τα ακουμε πρωτη φορα"
Με τον δημοσιογράφο να του λέει ότι ο Παναθηναϊκός απειλεί να αποχωρήσει [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο Μπερτομέου δήλωσε ότι θεωρεί πως το "τριφύλλι" γνωρίζει ότι η καλύτερη επιλογή του είναι να μείνει στην EuroLeague.
"Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να ανοίξεις διάλογο μαζί τους για να τους κάνεις να δουν την κατάσταση" δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, για να προσθέσει:
"Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι εκτός της EuroLeague δεν έχει καλύτερο σενάριο, αλλά μία πολύ χειρότερο σενάριο. Είναι προφανές για όποιον μπορεί να το καταλάβει. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βγάλει αντίστοιχες ανακοινώσεις, αυτό δεν συνέβη ποτέ".
Κλείνοντας το ζήτημα, ο Μπερτομέου είπε κάτι ακόμα: "Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν αποχωρήσει (σ.σ ο Παναθηναϊκός), τότε θα έρθει κάποια άλλη ομάδα στην θέση του. Πριν μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, την Σιέν
Τοση απαξιωση για τον εξαστερο ρε παιδι μου; Απαπα.
Τρακηηη σε φτυνουν ρε. Που ειναι η μαγκια σου;
pirateeeeeee (28-05-20)
Χεσμενο τον εχει τον τρακη...Τον εχουν παρει χαμπαρι πλεον και οι πετρες...Σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει...Αντε να ξεβρωμισει ο τοπος...!!!
chainsaw (28-05-20), pirateeeeeee (28-05-20)
άρχισε να ακούγεται και το φραγκοκαλαθης σιγά σιγα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Θα μας έκανε εντύπωση αν γινόταν λόγος για οποιαδήποτε ομάδα δεν ψήφιζε διακοπές σε όλες τις διοργανώσεις και συνέχιση μόνο αυτής από την οποία περίμενε να εισπράξει λεφτά...
Τα οποία, για έναν ανεξήγητο λόγο, στο συγκεκριμένο τμήμα κρίνονται πολύ σημαντικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΗΣ,δενΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (29-05-20)
BrazHlias (29-05-20)
Πολλες αλλαγες στα ροστερ φετος. Θα εχει ενδιαφερον η σεζον. Χαινς στην Αρμανι, Καλαθης στη Μπαρτσα και επεται συνεχεια.
Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο και λαθος το ότι δεν ασχοληθήκαμε με τον Χαινς; Αυτός δεν είναι παιδί του Ολυμπιακού; Λέω εγώ τώρα... Υποτίθεται θα τα χωσουν οι αφοι.
Υ.Γ Οκ, είναι 33 χρόνων, αλλά λόγω του χαρακτήρα του έχει σίγουρα αλλά 2 καλά χρόνια μπροστά του.
Ο Χάινς δεν έχει κασέ δύο μύρια συν ή πέφτω τόσο έξω;
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (29-05-20)
Bookmarks