Κάντε και μια αναδρομή στο νήμα να θυμηθείτε τι γράφτηκε για το παλικάρι στα πρώτα του βήματα και τα ξαναλέμε![]()
Κάντε και μια αναδρομή στο νήμα να θυμηθείτε τι γράφτηκε για το παλικάρι στα πρώτα του βήματα και τα ξαναλέμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (04-10-24)
Επαθε πασχαλακη για λιγα λεπτα αλλα συνηλθε. Ολος ο αγωνας ηταν το ασυλληπτο τετ-α-τετ που εβγαλε με ρεφλεξ με το ενα χερι που ταπωσε τη μπαλα που πηγαινει στην κλειστη γωνια χωρς καν να κοιταξει που παει... ηταν κοντρα στη ροη εκεινη τη στιγμη, ετσι κ το τρωγαμε σε εκεινο το χρονικο σημειο θα ειχε αλλη εξελιξη ο αγωνας... κανεις δεν θα το μνημονευσει ομως, και αυτη ειναι κ η μοιρα των τερματοφυσκουλων , αν δεν πιασουν 5-6 μπεναλτυ δεν γινονται ηρωες με τιποτα.. Αντιθετως γινονται παρα πολυ ευκολα μοιραιοι.
Μπραβο ρε Κωσταντη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Ξαναέπαθε" το ακριβές - την Κυριακή τα έστελνε ψηλά και εχθές σημάδευε αντίπαλο μέσο, λογικά νομίζοντας ότι έχει να κάνει με τίποτε έλληνες, που θέλουν τρία κοντρόλ, μόνο για να μαζέψουν την μπάλα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτή η απόκρουση ήταν world class αν την είχε κάνει κανενας Στρακοσια θα διαβάσαμε για το νέο νόιερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (04-10-24)
Ποιος Στρακόσια βρε τρελέ, αυτός που έφαγε γκολ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εδώ που τα λέμε, το να σου κάνει "τσατσαμούτσατσα" ο ΟΦΗ, για να σκοράρει μέχρι και ο Πήλιος, είναι και κεκτημένο - το να παίζουν πρώην παίκτες των αλλωνών σε ομάδες που παίζουν Ευρώπη κανονικά, σε αντίθεση με την δική σου ομάδα, που παλεύει να περάσει σε όποιον όμιλο, δεν χωνεύεται...
Τουλάχιστον, σε εμάς πρώτα παίζουν και μετά διαλέγουν - δεν κάνουν χέρι σαν αντίπαλοι στη μέση του πουθενά και έρχονται με δική τους απαίτηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο και ιδρώνουν να μπουν να παίξουν 1 τέταρτο επειδή ο προπονητής δεν ρωτήθηκε... ...
Έχει πολλά θέματα ακόμη να λύσει ως τερματοφύλακας. Όμως η εξέλιξη του είναι απίστευτη. Η απέκρουση που βγάζει στον ρικάρντο όρτα είναι επέμβαση στο top 10 της χρονιάς.
Αν σκεφτώ τι πίστευα για αυτόν το 2022 μπορώ να πω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του να γίνει τεράστιος φτάνει να συνεχίσει την καλή δουλειά.
Gtakis (04-10-24)
Όταν δεις και είναι σκούρα τα πράγματα, διώξε και με καμία γροθιά όμως. Δεν θα πάρεις βραβείο αν τα κατεβάζεις όλα...
Πολύ μεγάλη εμφάνιση για ακόμη ένα ματς.
τι επιασες παλι ρε γιγαντα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σκεφτείτε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του άκουσε τα εξ αμάξης γιατί δεν έπιασε τα πέναλτι και αποκλειστήκαμε από τη Λουντογκόρετς (Αύγουστος του 2021).
Πέρσι πήρε το αίμα του πίσω πιάνοντας τα πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε.
Πλέον αποτελεί το next big think στη θέση του τερματοφύλακα τόσο για την ομάδα μας όσο και για την Εθνική (σύντομα).
ισως η κοκκινη των 50 εκατομμυρίων ευρω ισως και παραπανω αν παμε καλα του χρονου τσου.λου.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μη φύγεις φέτος παιχταρά!! Κάτσε άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον, να παίξεις Τσ. Λ. με τη φανέλα του Θρύλου που τόσο αγαπάς!!!
Paneas (27-04-25)
Το παιδί μου θυμίζει το Νίκο στα πολύ καλά του.
Μόνο που ο Κωνσταντής τα πολύ καλά του τα δείχνει σχεδόν κάθε φορά που υπερασπίζεται την εστία μας.
Αυτό λέγεται σταθερότητα και είναι πολύ σημαντικότερο από το απλό ταλέντο που δείχνουν κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Όσο σκέφτομαι τι κράξιμο του είχαμε ρίξει
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλά, και ο Γιαμάλ που λες να έρθει, πάλι κράξιμο θα τρώει![]()
Bookmarks