Αν ειναι καλος θα πληρωσουμε την ρητρα και θα τον κρατησουμε, χωρις να ανανεωσουμε τον Ομαρ.
Αν οχι, θα γινει προσπαθεια να ανανεωσουμε στον Ομαρ. Βεβαια αν ζηταει 4ετες με 1+ μυριο τον χρονο, θα παρει τ'αρχιδια μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σας κατουράει ο τύπος ο Γάσπαρης...
There is a Dude in town
flessanto (12-09-19)
Τρομερή συμμετοχή στην ανάπτυξη, καταπληκτικός στις αλληλοκαλύψεις, με κορυφαία του στιγμή, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, οι τρείς ασίστ στα ισάριθμα τέρματα τις ομάδας.
Αν συνεχίσει έτσι, θα ξεχάσουμε και τον Μιγκέλ Τόρες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Παικταρας δεν ηταν αυτος; Τον ειδε κανεις σας;![]()
![]()
Σπανια ρισκαρει ο Μαρτινς και οποτε το κανει, συνηθως το πληρωνει με τον χειροτερο τροπο. Τελευταιες "βιαστικες" επιλογες του ηταν ο μπρουνο με την Μπασακ και ο Μπενζια με τον Ερυθρο.
Περιμενα πως θα εχει παιξει 1-2 ματς μεχρι σημερα, αλλα υπαρχει και ο Τοροσιδης που παιζει στα ακρα της αμυνας, οποτε κρατιεται ακομα ο κοουτς. Εκτος αν εχει βγει εντελως μαπα το καρπουζι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήταν καλός - ο μόνος που προσπάθησε...
#season2019-2020
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κριαρώδης χθες. Δεν είναι αριστερό μπακ αλλά φαινόταν πως δε ξέρει καν μπάλα. Ούτε πάσα στο μέτρο δε μπορούσε σε κάποιες στιγμές να κάνει.
Όσο είδα τον αγώνα...
flessanto (06-07-20)
Δε γκανει.
Εκνευριστικά λίγος
Bookmarks