Θυμηθειτε και τον Οσκαρ Καρντοσο που ηταν ακομα μεγαλυτερος σε ηλικια.
chainsaw (27-11-19), giovanni#10 (26-11-19)
Πλακα πλακα αυτος ο Οσκαρ ειχε για πολλα χρονια πολυ γεματες συμμετοχες στην Πριμερα Ντιβιζιον. Και παντα βασικος. Μιλαμε για 35-40 ματς το χρονο.
Και ηρθε εδω και γελαγανε και τα καρεκλακια του γηπεδου.... Τι του βρισκανε στην Ισπανια δεν ξερω.
Θα μου πεις, κι ο αλλος Οσκαρ, ο Καρντοσος, μια ζωη τους εραβε ολους στα διχτυα.
Κι εδω γκρεμισε ολα τα δοκαρια, εβαλε μονο κανα δυο γκολ για ενθυμιο κι εφυγε.
Rena (26-11-19)
Δεν τον θεωρουσα τοσο τραγικο τον οσκαρ.
Ηταν το στυλ του παιχτη που δεν γουσταρεις να βλεπεις ομως. Δεν ηταν γρηγορος, κινητικος, δεν εδειχνε παθιασμενος, δεν εκανε τακλιν, δεν μαρκαρε σαν σκυλος.
Τετοιους παιχτες τους "συγχωρεις" μονο αν εχουν απιστευτη τεχνικη καταρτιση ή αν βαζουν γκολ με το τσουβαλι, οποτε δεν μπορεις να τους κραξεις.
Γενικα ηταν αξιολογος ποδοσφαιριστης ομως. Για παγκο μια χαρα εκανε, απλα ειμασταν και σε μια φαση τοτε με τον βαλβερδε που επρεπε να τους κερδιζουμε ολους 3-0 για πλακα, αυτο φυσικα δεν γινοταν και ποιον να κραξουμε; Τον Ντιογο; Τον Λετο; Τον μιραλας; Τον Ιμπαγασα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και τελικα κραζαμε τον Φουστερ...
Υπαρχουν παντα καποιοι παιχτες που ειναι οι μιζες των προπονητων. Δεν ειναι πως ειναι λαθος ως επιλογη, ειναι μιζα. Και ισχυει με ολους τους προπονητες και τους τεχνικους διευθυντες.
Μετα οσοι απο αυτους "βγαινουν", σταματανε να ειναι "μιζες", σταματαμε να θυμομαστε και οτι τους λεγαμε "μιζες".
Θυμαμαι απο την πρωτη θητεια του Ντουσαν εναν μαυρο, μετα τον Ρεζιτς και τον Μαριτς. Τους Ουρταδο, Οσκαρ, Φουστερ, Ορμπαιθ του βαλβερδε. Τους Ποντενσε, Σα, Χασαν του μαρτινς. Τον Ζιλε και τον Οφοε του Χασι. Τον ερνανι του Σιλβα, τους μασαντο και γκρεκο του Ζαρντιμ.
Φυσικα και ολους τους παιχτες που ηρθαν επι Μπεντο.
Υστερα εχουμε τους τεχνικους διευθυντες. Βασικα ο Ιβιτς και ο Νταρκο. Ο Καρεμπε και ο Μοντεστο την εχουν γλιτωσει. Ο πρωτος γιατι ειναι γαματος ανθρωπος, ο δευτερος γιατι εχει βρει 3-4 παιχτες τρομερους και τσαμπα, οποτε τις "πατατες" που εχει φερει τις κανουμε γαργαρα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι όντως μεταγραφή Μαρτίνς ετούτος???? Εγώ νόμιζα οι σκάουτερ τον έφεραν στην πιο αθώα περίπτωση αν δεν ήταν μπίζνα με την μεταγραφή Σολδάνο.
Δε μου αρεσει αυτος ο παικτης. Μπορει να φταίει το οτι δεν παίζει συχνά βασικός, αλλά σήμερα έκανε λάθη και δεν έκανε το κάτι παραπάνω.
Εμένα μου άρεσε πολύ σήμερα πάντως.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μακαρι να πιασει . Χρειαζομαστε νεο Γκαλετι.
ΥΓ: Το ονομα του μου θυμιζει τον δικο μας Μαξιμιλιαν-giovanni και γελάω κάθε φορά που το ακούω.
giovanni#10 (22-12-19)
Νέο Γκαλέτι? Χαχαχαχαχα!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλός σήμερα. Μακάρι να έχει συνέχεια
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κωλώνουμε όλοι να πούμε πως ήταν καλός χτές;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ηταν καλος χτες.
drizzt (22-06-20)
Θελει πολλα ψωμια ακομα. Για μενα εδειξε θετικα σημαδια, δεν μπορω να πω πως ηταν καλος.
Τον κρινω αυστηρα βεβαια, γιατι εχουμε δει παιχταραδες δεκαρια, οχι αστεια.
BrazHlias (22-06-20), giovanni#10 (22-06-20)
ισως την επομενη χρονια να δειξει περισσοτερα πραγματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (22-06-20)
flessanto (22-06-20), giovanni#10 (22-06-20)
Bookmarks