drizzt (31-08-19)
drizzt (31-08-19)
BrazHlias (31-08-19), differance (05-09-19), Du3lisT (01-10-19)
Ο νέος Μέσι.
Ειναι πολυ κρισιμο για την συνεχεια, αυτος ο παιχτης να αποδειχθει καλος. Σε καθε αλλη περιπτωση θα εχουμε προβλημα.
Ο Βαλμπουενα προς το παρον την βγαζει, αλλα δεν γινεται να συνεχισει ετσι. Δεν γινεται να παιζει βασικος σε ολα τα παιχνιδια. Ο Φορτουνης θα αρχισει προπονησεις τον Ιανουαριο, οποτε στην καλυτερη περιπτωση θα μπορουμε να υπολογιζουμε πανω του απο Φεβρουαριο και μετα.
Δυσκολο στοιχημα, οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζι μας, αλλα ειναι πολυ κρισιμο για την συνεχεια της σεζον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πιστεύω θα βγει ο παίχτης. Δεν ξέρω αν θα βγει στο σημείο να παίζει σύντομα βασικός στο 10 αλλά ίσως θα μπορέσει να το κάνει σε κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος ή κυπέλλου. Μακάρι γιατι είναι μεγάλη η σεζόν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δυστυχώς δεν είδα τον αγώνα, αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί γουστάρω Αργεντίνους.
Παίξε μπαλάρα σήμερα πουλέν.
The Dude (01-10-19)
εκτος αγωνα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωραιες καποιες κινησεις, αλλά τελικά δεν έκανε και πολλά. Ωραιος παικτης παντως. Ισως σκοραρει με ξανθη.![]()
Κάποια στιγμή, ελπίζω να πασάρει για να βγάλω άκρη...
Μέχρι στιγμής, έχει το κουβάλημα, όταν μένει όρθιος και δεν έχει σουτ, ούτε ανενόχλητος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μήπως χρειάζεται να ενοχληθεί, να μανουριάσει να δούμε πράματα, τύπε;
There is a Dude in town
Ε λοιπόν κάποτε είχα ονομάσει τον ζιοβανι με μικρό ζ, Μαξιμιλιαν. Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να υπάρχει άνθρωπος που να κυκλοφορεί με τέτοιο ονομα.![]()
Μπαίνεις και δακτύλιο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπαινει και το δαχτυλο...
Είναι νωρίς για συμπεράσματα μάγκες, θυμηθείτε τον Μπελούτσι ή τον Μπορέλι και ήταν και μεγαλύτεροι σε ηλικία.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
iakov7 (26-11-19)
Bookmarks