Καλορίζικος και μακάρι να πάρει τα πάνω του
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο 22χρονος φόργουοντ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Το who is who…
Γεννήθηκε: 06/01/1997
Ύψος: 2.04μ.
Θέση: Σμολ φόργουορντ/Πάουερ Φόργουορντ
Προηγούμενες ομάδες: Αιγάλεω (2012), Παναθηναϊκός (2012-2017), ΠΑΟΚ (2017-1Λαύριο (2018-19)
Τίτλοι σε συλλογικό επίπεδο
Πρωταθλητής Ελλάδος: 2012-2013, 2013-14, 2016-17
Κυπελλούχος Ελλάδος: (2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017)
Τίτλοι με την Εθνική Ελλάδος
Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20 (2017)
Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U18 (2015)
Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U16 (2013)
Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U20 - Β' κατηγορία (2016)
Ατομικές διακρίσεις
Μέλος της καλύτερης 5άδας στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων το 2014.
MVP στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων το 2015 και μέλος της καλύτερης 5άδας
MVP στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Β' Κατηγορίας) το 2016 και μέλος της καλύτερης 5άδας.
Μέλος της καλύτερης 5άδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (Β' Κατηγορίας) το 2016.
MVP στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2017 και μέλος της καλύτερης 5άδας
Οι περσινοί αριθμοί του…
Στην Basket League (με την φανέλα του Λαυρίου) σε σύνολο 12 αγώνων είχε μέσο όρο 7.42 πόντους και 3.1 ριμπάουντ».
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Περα απο το αγωνιστικο ζητημα, ανησυχω για την κατασταση της υγειας του. Χωρις βεβαια να γνωριζω ακριβως περι τινος προκειται. Τα τελευταια 3-4 χρονια ειχε προβληματα στους κοιλιακους και αργοτερα στον αστραγαλο και επειδη δεν προσεχε, αναγκαστηκε στο τελος να κανει χειρουργεια.
Βασικά ο τυπακος ταλαιπωρήθηκε από ένα μίγμα παραγόντων.
Από πολύ μικρός έπαιζε σε κάθε τουρνουά και μάλιστα κάποιο καλοκαίρι θυμάμαι ότι έπαιξε σε 2 τουρνουά με τις μικρές εθνικές. Έτσι δεν είχε ποτέ χρόνο για αποθεραπείες ή προπονήσεις το καλοκαίρι.
Βέβαια έχει και ο ίδιος ευθύνες αφού η εικόνα του σώματος του θα μπορούσε να είναι καλύτερη ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν πρέπει να αγαπά τη διατροφή κ τη γυμναστική.
Τώρα όμως ΠΡΕΠΕΙ να τις αγαπήσει γιατί είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει κάτι.
Βέβαια τεράστιο ρόλο στο κάψιμο του έπαιξε και κ βάζελος με τη γελοία στάση του
Η κίνηση είναι εξαιρετική γιατί ενέχει μικρό Ρίσκο για την ομάδα μας με δυνητικό μεγάλο όφελος.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (14-08-19), drizzt (14-08-19), Red&White-Nick-7 (14-08-19)
Οπως μου ειπε και ενας αμερικανος πρωην συμφοιτητης μου, με μεταπτυχιακο στον ψυχισμο αθλητων που αγαπουν το φαι, περισσοτερο απο την καθημερηνοτητα της προπονησης, η περιπτωση του Βασιλη Χαραλαμποπουλου ειναι low cost-high profit ή αλλιως no pain, no gain.
Μενει να το δουμε και στην πραξη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μόνο του τον πήραμε αυτόν ή μαζί με την Κατερίνα Λέχου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (17-08-19)
Έχει κάνει καλή αρχή φέτος. Μακάρι το παλικάρι χρειαζόμαστε παίκτες είναι το μόνο σίγουρο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα είναι στην αποστολή με Βαλένθια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks