BrazHlias (28-08-19)
Εμένα μ' αρέσουν τέτοιου στυλ σέντερ φορ που ξέρουν που να είναι και πως να την στείλουν μέσα (ο ...Ινζάγκι εξαιρείται) χωρίς πολλά πολλά. Στο πρωτάθλημα ειδικά με τις κλειστές άμυνες ο Αραμπί θα τα βάλει τα γκολ του ευκολότερα από τον Γκερέρο Στο Champions League τώρα είναι ξεχωριστή ιστορία, θα δούμε ποιος θα έχει το προβάδισμα.
BrazHlias (28-08-19)
Παστελωτής ή μάλλον μπαστιλωτής που είναι και παραδοσιακό τους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (28-08-19)
καβλιαρης και αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γκολ Αραμπι
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (28-08-19)
L-R
Και βαλει δεν βαλει γκολ το χρησιμοποιεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
LR δεν είναι και μια εταιρεία καλλυντικών πυραμίδα φάση χερμπαλαιφ;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (28-08-19)
drizzt (28-08-19), flessanto (28-08-19), Red&White-Nick-7 (28-08-19)
Είναι φορ, ξέρει τη θέση. Μήτρογλου μου θυμίζει, αλλά δεν έχει φυσική κατάσταση σε αντίθεση με τον βλάκα τον Γκερερο που εχει τρομερή φκ αλλα έχει κινήσεις στόπερ.
Εγώ νομίζω πως είναι γρήγορος για το κορμί του ο παίκτης και μου φάνηκε πως είναι και αυτός πιο πολύ περιφερειακός, επιθετικός χώρου τραβιέται μερικές φορές και αυτός στα άκρα δημιουργώντας κενά για ανεβάσματα από το κέντρο. Επίσης πιέζει, δεν κωλοβαράει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (28-08-19)
Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλυτερο προσον του απ'ολα, πιεζει παρα πολυ γυρναει πισω και επισης δεν παιφτει σαν χαρτινος πυργος μολις τον αγγιξουν, αυτο εχει φανει ιδιεταιρα μεχρι στιγμης, απο κει και περα θα δειξει για τα υπολοιπα.
Στο χτεσινο παιχνιδι με το που χαναμε κατοχη ετρεχε σαν μανιακος πισω να πιεσει, σε σημειο που σε 2-3 περιπτωσεις ξαναπηρε τη μπαλα απο τους αμυντικους καπου μπροστα απο το κεντρο, σε μια εκ τον οποιων μας εβγαλε κ κατευθειαν αντεπιθεση αυτο το κλεψιμο, πιστευω θα ηταν και πολυ αγαπητος στο βαλβερδε απο τα παλια αυτο το στυλ παικτη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ειναι φιλοτιμος κι εργατικος ομως;
flessanto (04-09-19), giovanni#10 (04-09-19)
Τον Ιντζάκι να μην έκανε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (15-09-19)
Πάλι σκόραρε , μην ξεχνάτε οτι περυσι δεν μπορούσαν να σκοράρουν ουτε σε προφανείς ευκαιρίες.
Φαίνεται πως ειναι καθαρό Σέντερ φορ, πάντα εντός θέσεις και δυνατός.
Σιγά σιγά κωλοτουμπες
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (15-09-19), flessanto (15-09-19), giovanni#10 (15-09-19), The Dude (15-09-19)
Αντικαθιστα τον Χασαν. Αν πετυχει περισσοτερα απο τα 15 γκολ που εβαλε ο Χασαν περσι ειναι πετυχημενη μεταγραφη.
Το παει καλα, αν συνεχισει σε αυτο το ρυθμο, θα φτασει πανω απο 20, οπως ειχε γραψει πρωτος ο Φλεσαντο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (15-09-19)
25 ειχε γραψει ο Φλεσαντο...
Συνεχεια οφ σάιντ βγαινει. Ειτε κανονικα, ειτε μεσω var. Παιζει να τιυ ακυρωθουν πιο πολλα απ' οσα θα βαλει.
Αυτος βγαινει πολυ μπροστα απο την αμυντικη γραμμη του αντιπαλου, ο Γκερερος τραβιεται πολυ πισω, μεχρι τη σεντρα!
flessanto (15-09-19)
Όντως ρισκάρει πολύ με τη γραμμή του οφσάιντ στα στημένα για κάποιο λόγο πογ δεν κατανοώ. Από την άλλη, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, αν υπολογίσουμε και το ένα που λάθος του το ακύρωσαν. Επίσημα έχει 4 παιχνίδια βασικός 4 γκολ.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks