drizzt (24-10-19)
Νομίζω πως έβαλε ρέρο στον όφεα για να πάρει ο ραμπής τα μάτσια με μπαγιερνα και κούλα.
There is a Dude in town
drizzt (24-10-19)
Ελπιζουμε.
ελπιδοφορος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κριμα που δεν παιζει πιο συχνα. Ελπιζω να παιξει με αεκ.
Παλι τον Ρερο λεει σκεφτεται για αεκ
Kαλά έτσι έλεγαν τα ρεπορτάζ και για τη Μπαγερν αλλά έπαιξε βασικός ο Ελ Αραμπί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ευτυχώς που ήρθε αυτός φέτος, γιατί θα ξεχνάγαμε και τι σημαίνει σέντερ φορ. Θα νομίζαμε ότι οι επιθετικοί είναι μόνο για να πιέζουν τον αντίπαλο και να παίζουν ξύλο. Μαρτίνς ξύπνα επιτέλους με το θέμα του φορ. Μόνο Ελ υπάρχει!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ξαναλεω πριν με πεταξει εξω το φορουμ παλι, μακαρι να ξεκινησει με αεκ.
Το κάρφωσε πάλι αλλα του το ακύρωσε ο Πορτογάλος Τάσος Κακος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (31-10-19)
Τώρα καταλάβατε ότι μια χαρά πρεσάρει ο Ελ και μάλιστα το κάνει πάρα πολύ καλά; Πότε έκανε ο Γκερέρο κλέψιμο σαν αυτό του Ελ στο 2-0 που ακύρωσε ο πληρωμένος;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (30-10-19)
Ελ Αραμπι κατουρησε τους παιχταρά μου. Φέτος θα βάλεις 50 γκολ αν και θα σου μετρήσουν τα μισά... 7 σε 675 λεπτά και συνεχίζει...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (31-10-19)
Οχι τοσο καλος σημερα, αλλά το προσπαθησε.
drizzt (03-11-19)
Πατωματα;;;;
drizzt (04-11-19)
Βλέπω και ξαναβλέπω το γκολ με την Τοτεναμ, πόσο καλό τελείωμα έκανε με το κακό του πόδι ο πστσ, άπιαστο.
drizzt (01-12-19)
estai (01-12-19)
ελιζω να ξεκινησει σημερα για να εχουμε μια ελπιδα να κερδισουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρειαζόμαστε καλούς χαρακτήρες στην επίθεση.
ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσει ο Γκερέρο.
giovanni#10 (01-12-19)
Αλητης αυτος ο LRB. Τον Ρερο θα τον εδινα και στην κορη μου για γαμπρο...
estai (01-12-19)
giovanni#10 (01-12-19)
Bookmarks