giovanni#10 (10-04-24)
ειχαμε πολλους καλους γκολτζηδες σεντερ φορ. η συγκριση πρεπει να εχει ως βαση και τον χρονο που αγωνιστηκε ο καθενας. Και πρεπει να δουμε αν μιλαμε για στατιστικη η απλα για σκιλς. Για μενα ο ζιοβανι ειναι ο καλυτερος επιθετικος που ειχαμε. σκοραρε απο παντου,με ολους τους τροπους,εντυπωσιακα γκολ, δεν ηταν χασογκολης, επαιζε και πιο πισω, εβγαζε τρομερες ασιστ,εβλεπε γηπεδο συμμετειχε πολυ στο μπιλντ απ. φοβερη τεχνικη και αρκετα δυνατος.
και δεν εκτελουσε πεναλτι ωστε να του ανεβασουν τους αριθμους στα γκολ.
διαφορετικο στυλ ομως απο ελ αραμπι. ο ελ αραμπι ισως να ειναι ο πιο ικανος φορ περιοχης που ειχαμε. Σε σχεση με αλεξανδρη και αναστοπουλο ηταν ενα κλικ πιο συνεπης με τα διχτυα. αλλα με μικρες διαφορες.
hang your demons
Ο Τζιοβάννι ήταν άτυχος στο κομμάτι ότι με τον Αλεξανδρή δεν κόλλαγε, τον Χούτο δεν μπορούσες να βρεις το κουμπί του και τον Οφορίκουε τον πέτυχε όταν τον είχε πάρει ο κατήφορος για τα καλά.
Αλλά παρέμενε και άφαντος έξω από τα σύνορα. Στο ότι τεχνικά είναι ό,τι πιο υγρό σε ανάμνηση, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί να το αμφισβητήσουν...
Δεν θυμάσαι ντρίμπλες του Γιουσκόβιακ και κάτι παρσίματα μπάλας από πίσω χωρίς να γυρίσει πλάτη, για αυτό δεν τους συσχετίζεις (και πάντα ο συσχετισμός γίνεται με αυτούς τους τρεις που αναφέρθηκαν). Εννοείται ότι τεχνικά είναι ανώτερος, γιατί και ο άλλος είναι φορ 30 χρόνια πίσω και για την εποχή του ήταν και τεχνίτης.
Με τον Τζιοβάννι βλέπεις ότι έχω αποφύγει να τους συσχετίσω και δεν είναι σύμπτωση, ίσως γιατί δεν θεώρησα ποτέ τον Τζιοβάνι φορ και δεν τον έχω δει σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό. Ίσως με τον Ίβιτς να έχουν πιο πολλά κοινά που και ο Ίβιτς, δεύτερος επιθετικός ήταν κυρίως, παρά φορ σαν τους υπόλοιπους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Τζιο όντως μας έσπαγε τα νεύρα στα ευρωπαϊκά εκτός σε σημείο που έτρωγε κράξιμο. Τελείως άφαντος.
Εκτός της τεχνικής και φαντασίας ήταν και απίστευτος παστελωτης κεφαλιας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Α εινα η μερα με τα μνημοσυνα σημερα, ωραια... ευκαιρεια να θυμηθω τον Χουαν Χιλμπερτο Φουνες που ειναι το δικο μου πουλεν. και που κατουραει τα δικα σας, αφου εχει μεχρι και γηπεδο με το ονομα του, και ηταν και πουλεν του Ντιεγκο. Και που αμα επαιρνε φορα εβαζε τη μπαλα γκολ μαζι με το τερμα, τους αμυντικους, τον τυπο που πουλαει σπορακια, το βοσκο, τον παναη, εμενα, το 5ο λυκειο , το 414, και το 6 συνταγμα πεζικου κλπ
Κυρ ελεησον κυ ελεησον
κυρ ελεησον κυρ ελεησον
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (10-04-24)
Ειναι ο λογος που εγινα Ολυμπιακος εν μερη , με ειχε παει ο μπαμπας μου στο τοτε καραισκακης πρωτη φορα να δω αγωνα, ημουν 7 χρονων και θυαμμαι ενα γιγαντα με τεραστια μπουτια και χαιτη αλογου να ποδοβολαει στο χορταρι και να τον φοβουνται.
(ο αλλος λογος ηταν ο Νικος Τσιαντακης)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και δε σε έκανε Ολυμπιακό η χαίτη και η μουστάκα του Τσιαντακη;;;;;;
Ξεχώριζες τις χαίτες από μικρός;
Για το Θανάση Μπέμπη δεν έγραψε κανένας
ειδα ξανα την εκτελεση του πεναλτι του,νομιζω επρεπε να δωθει επαναληψη εκανε παραβαση ο λιβακοβιτς.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Περιμένεις να δουλέψει το var; Εδώ ιδρώσαμε να μετρήσει τις αποκρούσεις του Τζολάκη, σε κάθε μία ζητούσαν στο var καινούργιες ενημερότητες, ποινικά μητρώα, πιστοποιητικά εισαγγελικής αρχής, άδεια από την πυροσβεστική και περιβαλλοντική μελέτη...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-04-24)
Bookmarks