Να πάρει τα ριμπάουντ....
Αυτός τί μπήκε; Για να εκτελέσει τις βολές, ή να κάνει το σερβίς;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να πάρει τα ριμπάουντ....
ιερο τοτεμ λεμε ακομα και στα 37 του κανει απιστευτη προσποιηση στο 5-1 με τη λαμια
Μετά από κάτι Φρανκο Χαρα, Νελσον Βαλντές και Όσκαρ Καρντόσο (και όχι μόνο) θυμάμαι την απογοήτευση ότι δεν πρόκειται να βρούμε ξανά έναν Κοβάσεβιτς (μην πάω ακόμα πιο πίσω). Όλα αυτά μέχρι να έρθει αυτή η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. Τι να πούμε τώρα για τον Ελ Αραμπι.
O καλύτερος σεντερ φορ, που 'χουν δει τα μάτια μου στην Ελλάδα.
chainsaw (08-04-24), giovanni#10 (08-04-24), Nikolaos_Kokkinos (08-04-24), SKORPIOS7 (09-04-24), TBM (10-04-24)
Ήμουν πολύ διαλλακτικός σε αυτό το θεμα. Σταματάω να είμαι: Ο καλύτερος ξένος σέντερ φορ στην ιστορία του Ολυμπιακού.
K γενικα επιθετικος που επαιξε στην ελλαδα ανεξαρτητου εθνικοτητος πιστευω.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ βλέπω τα 4-5 άρθρα που γράφουν την ημέρα τα '''αντικειμενικά'' σάιτ για το πόσο υπερπαίχτες είναι κάτι Λιβάνια γκαρσία και κάτι Ιωαννίδηδες με 12-13 γκολ,και απορρώ πραγματικά αν αυτός εδώ είχε κάνει οτι έκανε με τον Θρύλο με άλλη φανέλα τι θα είχανε διαβάσει τα μάτια μας;Και ο Ελ Κααμπί φέτος κοντεύει 30 γκολ και δεν έχουν γραφτεί ούτε τα μισά απο οτι για τους άλλους δυο.
Ε, από κάτι τέτοια, εκτός των άλλων, καταλαβαίνεις για ποιόν λόγο ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και οι υπόλοιποι θεωρούνται, για να έχουμε παρέα στο δικό τους μυαλό, πάντα.
Ειναι αυτο που ελεγε κ ο Καβαφης στο ποιημα "Και τι θα απογενουμε εμεις χωρις βαρβάρους?" πρεπει να υπαρχουν κ αυτοι για να υπαρχουμε εμεις.
Edit: Νταξει τοχουμε παει σε αλλο λεβελ, προτεινω να ανοιξουμε ενα θρεντ "Ποιητικη Γωνια"
η "Πευκοβελονες" ξερω γω, "ειμαι η Βανα κ θα μεινω".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν ανοίγουμε τίποτα: Αξιοποιήστε σωστά τα υπάρχοντα και τα ταλέντα, δεν πάνε χαμένα εδώ μέσα.
Θα συνεχίσω την ιεροσυλία μου και σήμερα και στα παπάρια μου:
Ούτε Βαζέχα, ούτε Μπεργκ. Κανέναν δε βλέπει ο Γιουσέφ.
Nikolaos_Kokkinos (09-04-24)
Για την ηλικία του, αναμενόμενο, ειδικά από κοντά...
Άλλοι παίκτες ρε. Μόνο καθαρό φορ δεν ήταν ο Τζοβανης.
Από καθαρά φορ ξένους στα τοπ για μένα ήταν Μπεντ Κρίστενσεν, Γιουσκοβιακ και Όλεγκ αλλά εκεί μέσα κάπου βάζω και τον Γιουσέφ και σίγουρα με μεγαλύτερη προσφορά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τεχνικά είναι πιο κοντά σε Γουσκόβιακ, αλλά όπως και ο Κρίστενσεν, έμειναν έναν χρόνο και δεν γίνεται να συγκριθούν με κανέναν Ελ Αραμπί.
Και ο Προτάσοφ, για την εποχή του, ήταν κάτι αντίστοιχο σε Λεβαντόβσκι, αλλά ήρθε σε μυστήρια περίοδο και πάλι, δεν βγαίνουν τα κουκιά για συγκρίσεις.
Γενικά με όποιον και να τον συγκρίνεις, έχει ένα ατού, ότι η καριέρα του πατάει σε δύο βάρκες και εγχώρια και διεθνώς και με αυτό δεδομένο, δεν γίνεται να συγκριθεί.
Nikolaos_Kokkinos (09-04-24)
Tεχνικά δεν έχει καμία σχέση με Γιουσκόβιακ. Το ακριβώς αντίθετο είναι. Ο Πολωνός ήταν ταυρί που βάραγε σουτάρες με το μύτο. Αυτός εδώ έχει τεχνική δεκαριού και ας μην του φαίνεται από το στυλ που τρέχει. Ένας πιο γρήγορος Τζιοβάνι που μάρκαρε είναι. Ήταν πολύ πιο χρήσιμος και δεν εξαφανίζονταν σε κανένα ματς όπως ο Βραζιλιάνος, όσο ήταν νιός...
Du3lisT (09-04-24)
Bookmarks