chainsaw (07-04-23), Nikolaos_Kokkinos (07-04-23)
Ο Ελ Αραμπί έπιασε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στην 5η θέση των σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών!
Ο 36χρονος φορ έφτασε τα 87 τέρματα σε 192 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, όσα είχε σημειώσει σε 276 αγώνες ο παλαίμαχος σήμερα εξτρέμ.
Στη λίστα, πιο πάνω από τον Ελ Αραμπί & τον Γιαννακόπουλο βρίσκουμε τους Ζιοβάνι (97), Νίκο Αναστόπουλο (119), Πρέντραγκ Τζόρτζεβις (157) και Αλέξη Αλεξανδρή (170), συνεπώς με βάση τη λογική, ο Ελ Αραμπί δείχνει να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να προλάβει τον Βραζιλιάνο – του οποίου υπολείπεται δέκα τέρματα.
Ο Μαροκινός πάντως έρχεται πρώτος μεταξύ τους, όσον αφορά στα λεπτά που χρειάζεται για να βρει δίχτυα, με 129’ – τρία λιγότερα από τον Αλεξανδρή.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι λίγο πιο πίσω από Ελ Αραμπί-Γιαννακόπουλο βρίσκεται ένας ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Φορτούνης, που έχει σκοράρει 83 φορές σε 286 συμμετοχές.
Ο αμέσως επόμενος είναι αρκετά πιο πίσω. Πρόκειται για τον Γιώργο Μασούρα, που βρίσκεται στην 14η θέση με 47 τέρματα σε 203 αγώνες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
chainsaw (07-04-23), Nikolaos_Kokkinos (07-04-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ξεχασες το κυριοτερο: "Ερασιτεχνη".
Ο Μασουρας ειναι ενας τιμιος εργατης του 6 στα 10. δεν εχει κατι αλλο να στηριξω. Οι σεντρες του ειναι για Γ Εθνικη.
Για τον Μαροκινο, Εγω αγαπαω τον LRB και θεωρω οτι ειναι ο ποιοτικοτερος επιθετικος που εχουμε. Χτυπαει πισωπλατα ο χρονος ομως.
Υπαρχει περιπτωση Ο φιλος μου ο Du3list να ειναι ο Καισαρης ? Εχει αμεσo access σε στατιστικα οτι κ να τον ρωτησει κανεις
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γράφει ο Θέμης εδώ, αλλά όχι σαν Στάθης.
drizzt (07-04-23)
Μπορεί να μην απέχουμε πολύ...
Ζουπανε που εισαι? για δε μιλας?
ακου παναης7 το λαμογιο αλλαξε κ νικ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όχι ρε - δε σε άλλαξε και εσένα...
Γτπ το επιασε το πεναλτι. Επειδης ειχε ξανακανει Πανενκα στον Μπαοκ, ειπε να το κανει και τωρα αλλά λιγο ελειψε να γελαει ο κοσμος.
Παντως, ενω δεν εχει χασει πολλα πεναλτι στον Ολυμπιακο, στις προηγουμενες ομαδες του ηταν σχεδον αχαστος. Εδω πολλες εκτελεσεις του απο τη βουλα ειναι yolo.
Κι ο Χαμες βεβαια, τα δυο που εχει παρει εδω, μονο απιαστα δεν τα λες. Το ενα οντως το επιασαν.
Και γενικως, το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται
Nikolaos_Kokkinos (07-04-23)
Δεν είναι και τόσο απλό, γιατί τα περισσότερα καταλήγουν ότι είναι συμπτώματα κάποιου καρκίνου...
Ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
τα καταφεραμε τον καψαμε και αυτον φετος.Τεραστια επιτυχια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από πέρισυ είναι.
Το ότι ελπίζουμε ότι θα χάσει 10 χρόνια και θα γίνει αθλητής είναι το ανεξήγητο με εμάς, ή μπορεί και όχι.
Τουλάχιστον σκόραρε σήμερα.
Κρίμα για όσα έχεις προσφέρει. Ανεπίτρεπτο βάση της εμπειρίας σου, να βάζεις αυτό το αυτογκόλ. Δε φτάνει που σερνεσαι
FanisJK7 (10-04-23)
Πρακτικά, επειδή σέρνεται το βάζει...
Nikolaos_Kokkinos (10-04-23)
Eιχε σχεδιο ο Γιουσεφ. Ξεκουραστηκε ενα χρονο και τωρα θα πεταει φωτιες.
Επαθα πλακα με το πως ετρεξε στο γκολ που βαλαμε. Θυμησε παλιοτερες καλες εποχες. Στην 5αρα και την 4αρα σε οακα και λεωφορο αντιστοιχα
Ειναι τοσο φιλοχρηματος ο ατιμος που θα παιξει φετος μπαλα απλα για να σιγουρεψει το επομενο συμβολαιο;
Tραγικη διαχείριση των παικτών από τον κομπλεξικο Μαρτίνς. Μαντι Καμάρα, Εμβιλα, Ελ Αραμπι, παίξανε περισσότερους αγώνες απο παίκτες Πρέμιερ Λιγκ. Μέσο όρο 45-50 90λεπτα, στα κόκκινα, να οργώνουν όλο το γήπεδο. Με σωστή προετοιμασία και οι τρεις θα κάνανε πλάκα στην Ελλάδα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (16-07-23)
Bookmarks