Πιο βασικός είναι αυτός που τον τραβάει 40 μέτρα έξω από την περιοχή...
Όχι ότι έλαμψε: Ίσα - ίσα, σε όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθέτηση τουλάχιστον το σώμα του.
Τραγικός σήμερα, ο βασικός υπαίτιος που δεν σκοράραμε
Πιο βασικός είναι αυτός που τον τραβάει 40 μέτρα έξω από την περιοχή...
Όχι ότι έλαμψε: Ίσα - ίσα, σε όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθέτηση τουλάχιστον το σώμα του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (13-09-21)
Πώς θα μας φαινοταν σε κανενα ματσακι να επαιζε καθαρος σεντερ φορ ξερω γω;
Ανωμαλία.
Λες να μη θελει πχ να αραζει 90 λεπτα περιοχη και να τα κολλαει;
Αντι αυτου τρεχει σα μαλακας μεχρι τη σεντρα και κανει το εξτρεμ και το δεκαρι για να γινει μαγκας ο Χασαν κι ο Τιτικινιο.
Γενικότερα, μπορεί και να καυλώνει με την ιδέα να κάνει τον Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία στο δεύτερο γκολ και ίσως να ξεκινάει και πιο πίσω: Το δύσκολο είναι στην ίδια φάση να πρέπει να διανύσεις 50-60 μέτρα και να έχεις και καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Επειδή ήμουν σέντερ φορ από τα λιντλ κάθομαι και τον χαζεύω πόσο όμορφα κινείται, πόσο καλά ξέρει τη θέση. Τα βηματάκια μπρος πίσω που κάνει και ζαλίζει τον αμυντικό που τον μαρκάρει και δε μπορεί να σηκωθεί, είναι έργο τέχνης. Τι καβλέουρας φορ!
captain-cook (17-09-21), drizzt (17-09-21), Du3lisT (17-09-21), giovanni#10 (17-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-21), Josimar (17-09-21), Oberon (17-09-21), sabar77 (17-09-21), zionikos (17-09-21)
ακομα και οταν δεν ειναι σε φουλ φορμα ειναι παιχταρας.Απιστευτος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Oberon (17-09-21)
Ελ Αραμπί: "Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου"
https://www.sport24.gr/football/el-arampi-diacheiristikame-kala-to-paichnidi-meta-tin-isofarisi.9358017.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και πολύ μόνος, θα σημείωνα...
zionikos (17-09-21)
Το πλασεδακι του στο γκολ που ακυρωθηκε ηταν αρρωστο!!!!
captain-cook (17-09-21), drizzt (17-09-21), Oberon (17-09-21), zionikos (17-09-21)
Iσοφάρισε τον Αναστόπουλο (14 γκολ) και βρίσκεται 1 γκολ μακριά απ' την κορυφή, με Μήτρογλου και Τζόλε που έχουν 15. Με 2 γκολάκια γίνεται ο 1ος σκορερ στην ιστορια μας στην Ευρώπη...
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (γκολ/συμμετοχές)
1 Τζόρτζεβιτς Πρέντραγκ 15/83
2 Μήτρογλου Κώστας 15/44
3 Αναστόπουλος Νίκος 14/29
4 Ελ Αράμπι Γιουσέφ 14/30
5 Γιαννακόπουλος Στέλιος 9/40
6 Σιδέρης Γιώργος 8/20
7 Αλεξανδρής Αλέξης 8/36
8 Τζιοβάνι 8/38
9 Φορτούνης Κώστας 8/56
10 Στολτίδης Ιεροκλής 8/44
11 Ντιόγκο 8/19
chainsaw (17-09-21), drizzt (17-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-21), panahs7 (17-09-21), voskos_7 (17-09-21)
Σε ποιά διοργάνωση είναι αυτό;;;
Αν δεν έμπαιναν ο Μανωλάς και ο Γκούσεβ στη λίστα, θα έλεγα ότι πιάσαμε μέχρι τα early 00's. Οι αριθμοί των συμμετοχών δεν είναι τόσο τρομακτικοί, εκτός αν είναι απόσπασμα μιας λίστας και βλέπουμε τις θέσεις 51 - 66...
Δε πειράζει - δε θα σε κατηγορήσουμε για παραπληροφόρηση: Από την αρχή η λίστα περιείχε ανωμαλίες για να περιγράφει κάποιους κορυφαίους στην κατηγορία τους...
Bookmarks