Ερωτηματικα υπαρχουν πολλα: Που χαθηκε η Τσατεν, αν πηρε Πορσε ο Παναης, με ποιον δεν εχει τσακωθει ο Σερκωστας, ποιον αγωνα βλεπει η Ρενα....
Η Τσάτεν κάνει ΜΟΝΟ τσάτεν και υπενθυμίζει πως είναι παντρεμένη για να μην μπει στο παιχνίδι και το φλερτ, ενώ προμοτάρει ακόμη κάποιον που έχει βλέψεις να γίνει πολιτικός αν δεν έχει γίνει ήδη.
Ο Παναής έχει κερδίσει στο πόκερ εκατομμύρια και έχει πάρει όντως γερμανικό υπεραυτοκίνητο.
Ο τρελό-Σερ μπήκε στο ψυχιατρείο με κρίσεις πανικού από αυτά που έγραφε η Ρένα για τον Μέσι. Μετά από πολύ κόπο των γιατρών έγινε καλά και πλέον έγινε μέλος του Μ-Λ ΚΚΕ.
BrazHlias (26-07-20), flessanto (29-07-20), giovanni#10 (26-07-20), Rena (27-07-20)
Εχω δει το ποσταρισμα του Fitbill με το βιντεακι του Ελ Αραμπι σε ακομα δυο φορουμ τις τελευταιες ημερες.
Συμπερασμα πρωτο: Ο Φιτ Μπιλ σπαμαρει τα φορα για να παρει views το βιντεακι του.
Συμπερασμα δευτερο: Γραφω και σε αλλα φορουμς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (29-07-20), giovanni#10 (27-07-20), Rena (27-07-20)
FITBILL λέγεται κι εκεί?
flessanto (29-07-20)
flessanto (29-07-20), giovanni#10 (27-07-20)
Εγω δε σπαμαρω ποτέ.
Ο φιτμπιλ που πήγε?
Στο αλλο φορουμ.
estai (31-07-20)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έχω διαβάσει για ενδιαφέρον από Φενερ αλλα και από ομάδες του Κατάρ. Δε καταλαβαίνω γιατί να μη δοθεί με τα κατάλληλο αντίτιμο για έναν παίκτη που έχει ένα χρόνο ακόμη καλού ποδοσφαίρου και αν. Νομίζω πως η διοίκηση κοιτάζει μόνο ρομαντικά την ομάδα με αποτέλεσμα να χάνονται πολυτιμά ζεστά χρήματα και να πέφτει το μπραντ της ομαδας.
Rena (12-08-20)
Έτσι. ..Να μη ξεχνάμε πως η υπέρβαση για την ομάδα επετεύχθη στους προκριματικους του προηγούμενου καλοκαιριού με βασικό και σκορερ τον Γκερερο . Δε λέω πως ο Μίγκελ Ανχελ ειναι καλύτερος παίκτης αλλά έχει στοιχεία που άρεσαν στον Μάρτινς οπως η πιεση στη μπαλα, είναι παίκτης που ξέρει τα λημέρια, είναι πιο νέος από τον Αραμπι και επισης δε θα χρειαστεί προσαρμογή . Και να μη ξεχάσουμε πως αν κάποιος παίκτης θέλει να παίζει στην ομάδα θα πρέπει να χαιρεται να παίζει για ένα κλαμπ που μπορεί να δώσει παίκτες σε ομάδες σα τη Λίβερπουλ χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα .
Μπορεί να έρθει και καλύτερος του Ελ αραμπι. Οταν μαθευτεί ότι μπορεί να πάς Λιβερπουλ μεσω Ολυμπιακου, μέχρι και ο Λεβαντοβσκι θα παρακαλαει να ερθει.
Βεβαια αυτος δεν ειναι όσο καλός είναι ο γκερέρο, οπότε δε θα τον δεκτούμε.
flessanto (12-08-20)
Ίσως ο λιβαγια να είναι μια κάποια λύση.
Ακριβός ο λιβάια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ξυπνησε επιτελους ο παικταρας!!!!!!!
Παστελωτής Καυλαραμπής.
Bookmarks