Επειδή ο 40χρονος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό, ξαναβάζω το περσινό μου ποστ: Παραμονή του ----> λευκή πετσέτα για την καινούργια χρονιά
Στη θέση του Καρεμπέ, ή είναι πολύ generic ακόμα και για εμάς και θα ανακαλύψουμε κάποια καινούργια θέση;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επειδή ο 40χρονος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό, ξαναβάζω το περσινό μου ποστ: Παραμονή του ----> λευκή πετσέτα για την καινούργια χρονιά
chainsaw (07-05-23), Nikolaos_Kokkinos (07-05-23), sabar77 (07-05-23)
Αν θελουν να πετανε λεφτα ας τον ανανεωσουν, σιγα μην του δωσει χρονο συμμετοχης οποιος κ να ερθει αλλος εκτος του ανιγκο. Σαν την εξυπναδα που κανανε με τον αβρααμ τοτε.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κάπου έλεος με τον Βαλμπουενα,αν θέλει να συνεχίσει να παίζει ας πάει στο χωριό του,φτάνει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ήμαρτον
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sabar77 (07-05-23)
Το έγραψε και δημόσια...
Όχι - δεν ψάχνω τώρα. Κάπου, προχθές, το διάβασα ότι αισθάνεται καλά είπε και ότι θα το έψηνε να παίξει άλλον έναν χρόνο, αλλά δεν είναι και τελείως αρνητικός να τον βάλουν στην διοίκηση (ως τί, δεν ξέρουμε ακόμα). Το μόνο που με σιγούρεψε ότι είναι φετινό το ρεπορτάζ, είναι ότι τον έγραψαν ως 38,5χρονο και όχι ως 37χρονο που τον έλεγαν μέχρι τώρα...
Ναι το είπα. Στον oberon δεν το είπε ώστε να το γράφει από μόνος του.
Από εκεί και κάτω, δεν θα καθίσω να ψάχνω stories (που δεν βρίσκονται τώρα) και ακόμα περισσότερο δεν έχω χρόνο να κάθομαι να διασταυρώνω πληροφορίες που μία βάση ρεαλισμού, μπορεί και να την έχουν και αν δεν ισχύουν στην πραγματικότητα χεστήκαμε.
Το βασικό για εμένα είναι του χρόνου να μην υπολογίζεται για λύση στο ρόστερ.
Εγώ δεν αμφισβητώ ότι το είπε ο ίδιος, δεν το άκουσα και θέλω να το δω. Δεν θα φτάσουμε σε σημείο να την λέμε σε κάποιον που ρωτάει για κάτι που δεν έχει δει. Κάποτε είχαμε φτάσει στο άλλο άκρο και δεν περνούσε κανένα post εδώ μέσα, ζητούσαν πηγή οι mods.
Σε μια εποχή λοιπόν που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και μια τέτοια δήλωση άνετα δημιουργεί προστριβές σε ένα φόρουμ, θα έπρεπε να ζητάς πηγή για να ξέρουμε και τη σοβαρότητα της κάθε είδησης. Μόνος σου αισθάνθηκες την ανάγκη να συμμετέχεις και να μας πεις ότι το έγραψε ο ίδιος δημόσια. Αν δεν έχεις όρεξη να ψάχνεις για κάτι που μόνος σου δήλωσες, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Μπορεί και να είναι. Δεν είναι όλες οι πληροφορίες τόσο κρίσιμες να θέλουμε πηγές. Δεν φταίει κανείς αν επειδή δεν είδατε κάτι εσείς όταν βγήκε, να κάνει έρευνα για να πειστείτε. Ούτε θα μας κάνει μήνυση κανείς αν ο Βαλμπουενά δεν είπε ακριβώς αυτό.
Όπως σε άλλες περιπτώσεις που μιλάμε για ποινικά αδικήματα... Ούτε για το ότι δεν μπορείτε να διακρίνετε την διαφορά ανάμεσα από αυτά τα δύο φταίω.
Μπορεί να φταίω σε πολλά άλλα.
chainsaw (08-05-23)
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έγινε τα λέγαμε.
αυτο βρηκα μονο
ίδιος ο Γάλλος μεσοεπιθετικός - που φυσικά έχει διατελέσει και αρχηγός του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]- στα 39 του χρόνια μιλώντας στη COSMOTE TV επισήμανε σχετικά: «Αυτή τη στιγμή νομίζω πως πιο σημαντικό από όλα είναι να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν, να πάρουμε δύο νίκες και να μην σκεφτόμαστε τι θα φέρει το μέλλον.
Αφού τελειώσει το πρωτάθλημα μπορούμε να σκεφτούμε το μέλλον. Είναι σίγουρο πως θα κάνω μια συζήτηση με τον πρόεδρο. Νιώθω πραγματικά πολύ αγαπητός εδώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και ότι και αν συμβεί η αγάπη του κόσμου θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.Όπως είπα θα κουβεντιάσω με τον πρόεδρο, καθώς νιώθω πολύ καλά και ίσως θα μπορούσα να συνεχίσω για μια χρονιά ακόμα. Ωστόσο αυτό που προέχει είναι τα δύο παιχνίδια που έχουμε ακόμα να παίξουμε και θα συζητήσουμε για μένα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στον Πάνο μην το πείτε, γιατί θα θέλει και το ηχητικό να εξετάσει ότι το είπε ο ίδιος.
Photo, or it didnt happen.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στείλε μας εσύ φωτογραφία ότι δεν έγινε.
(Πείτε και ένα ευχαριστώ στον πιο φιλότιμο από εμένα Ηλία, που μπήκε στον κόπο να το ψάξει)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-05-23)
Bookmarks