Μέχρι και η οικογένεια του λάθος το υπολόγισε..![]()
Ο Φορτούνης τα έκανε καλύτερα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μέχρι και η οικογένεια του λάθος το υπολόγισε..![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (28-09-21), panahs7 (28-09-21)
Σε ποιό έτος της τετραετίας είμαστε που αυτός είναι 37;;;
![]()
drizzt (28-09-21)
42 ειναι,δεν τα ειπαμε αυτα? Στις φωτογραφίες ειναι ηθοποιοι
panahs7 (28-09-21)
Απλως εβαλαν αναποδα τα κερακια για να μας ξεγελασουν!!!
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά έβγαλε selfie με φίλους της τουρκικής ομάδας και αποθεώθηκε
https://www.sport24.gr/football/fenermpachse-olympiakos-o-valmpoyena-evgale-selfie-fotografies-me-filoys-tis-toyrkikis-omadas-kai-apotheothike.9374110.html
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
iakov7 (01-10-21)
Σελφι με 85αχρονο;;
panahs7 (01-10-21)
Με ετούτα και με εκείνα, στις πρώτες επαφές, ήταν σα να είχε έρθει πρώτη φορά στο σπίτι, για να γνωρίσει να πεθερικά και να τους ζητήσει το χέρι της κόρης.
Ναι αλλα μετα εκανε μια και καλη επαφη,με τον απεναντι γκολκιπερ.
Πιστευω πρεπει να παιζει πιο πολυ,σε ευκολα ματσακια κι οχι μονο σε ματς που χρειαζομαστε γκολ
Το ότι κέρδισε πέναλτι σε διεκδίκηση κεφαλιάς από τερματοφύλακα, στην άκρη της περιοχής προς την επανορθωτική γραμμή και έτσι νικήσαμε στο Αγρίνιο, καλύτερα να μη το θυμόμαστε ούτε εμείς, προτείνω...
drizzt (01-11-21)
Κι ομως,καθε φορα που ο κοντος διεκδικει κεφαλια πρεπει να κυρησσεται εθνικη εορτη(δικη μας ή της Γαλλιας,δεν ξερω)
Αυτος δεν εχω καταλαβει γιατι εξαφανιστηκε φετος.
Εξτρεμ μεχρι τωρα δεν εχουμε, δεκαρι δεν εχουμε, ο βαπτισμενος οργανωτης Αγκιμπου ειναι τις περισσοτερες φορες για κλαματα κι ο κοντος τρωει παγκο με την κουταλα....
(οτι πηρε κεφαλια ο Βαλμπι ειναι κατι πολυ σπανιο. Οτι την πηρε μεσα στην περιοχη απο τερματοφυλακα, ξεπερναει τα ορια και της πιο κινκι φαντασιωσης...)
Είχε αβαντάζ 2-3 μέτρα απόσταση γι' αυτό την πήρε.![]()
panahs7 (03-11-21)
Σε ευρωπαικο ματς ουτε αλλαγη πλεον. Το ματς στο Καραισκακη με την Αντβερπ, ,οπου εδωσε την ασσιστ, εξαιρειται καθως θυμιζε εντονα ματς ελληνικου πρωταθληματος στο τελος.
Μετά από την τρίτη φορά που έκλεισε τα 37, άρχισε να ρετάρει.
Να κρατάς έναν παίκτη για ένα στημένο ή καμία σημειακή σέντρα, δεν είναι πλάνο ομάδας που παίζει τον 21ο αιώνα.
chainsaw (05-11-21)
Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τον 43χρονο;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Du3lisT (28-11-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-11-21), john syggel (28-11-21), panahs7 (28-11-21)
Bookmarks