BrazHlias (22-08-19), flessanto (25-08-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-08-19), KraLL (28-08-19), thelastbaron (22-08-19)
Εχεις ένα ύφος, μωρή καψούρα, του τρελού πριν πριν πηδήξει μέχρι και τις γάτες του χωριού... τέτοιο αρρωστάκι με τη μπάλα είχα χρόνια να δω. Η μετενσάρκωση του κάνιο.
Στο δεύτερο μπαλίδι δίδαξες πως δίνεται η μπάλα σωστά και δεν έκοψες κι απόδειξη, γκαβλιάρη τύπε...
There is a Dude in town
BrazHlias (22-08-19), flessanto (25-08-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-08-19), KraLL (28-08-19), thelastbaron (22-08-19)
παρα πολυ καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε μου γεμιζε το ματι στην αρχη (μαλλον λογω υψους), αλλά πολύ καλός πάικτης και με πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο.
Ξερει κανταρια λεμε!!
Το περιεργο με αυτον δεν ειναι πως αποδιδει καλα. Το περιεργο ειναι πως δειχνει να το εχει παρει πατριωτικα το θεμα. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο, αλλα απο την προετοιμασια, μεχρι και το χθεσινο κρισιμο ματς, παιζει λες και ξεκινησε την καριερα του εχθες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (22-08-19), Nikolaos_Kokkinos (22-08-19)
Έτσι έκανε και ο Ιμπαγάσα. Είναι θέμα νοοτροπίας
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (25-08-19), Nikolaos_Kokkinos (22-08-19)
Μ’αρεσε χθες που μετα το 1-0 δε βιαζοταν να βγαλει αντεπιθεσεις, αλλα ηρεμουσε το παιχνιδι και εκτιζε επιθεσεις με προοπτικη. Δεν πουλησε ποτε τη μπαλα. Σε προηγουμενα ματς διεκρινα μια βιασυνη καποιες φορες.
flessanto (25-08-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (25-08-19)
Η αξία του Βαλμπουενά ήταν γνωστή. Το θέμα ήταν εάν είχε όρεξη και κυρίως εάν μπορούσε να αποδώσει σε υψηλότατο επίπεδο. Ε και όρεξη έχει και μπορεί.
Ενδεχομένως εάν ήταν καλά ο Φορτούνης να μην έπαιρνε τόσο χρόνο συμμετοχής. Ελλείψει του αρχηγού όμως μπήκε μέσα και έσπειρε και γ@μησε. Πολλά καντάρια μπάλα.
Και μη γελιέστε, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οι μέχρι τώρα εμφανίσεις μας στα προκριματικά οφείλονται σε αυτόν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (25-08-19), giovanni#10 (22-08-19), The Dude (28-08-19)
Δε τρελαίνομαι. Δε ξέρει να παίζει με τη μπάλα ψηλά και πρέπει να μάθει να στέλνει την μπάλα πλάγιο άουτ για να κερδίζει χρόνο.
flessanto (25-08-19)
Πολύ καλός και σήμερα. Πορωμενος με τη μπαλα.
flessanto (28-08-19)
Μετά από Σα, mvp των 6 προκριματικων αγώνων.
Δεν κανει, σαπακι, μισοπνευμονος, συνταξιουχος, ενσημα, παππους, γεροντας, ετοιμοθανατος, παλαιμαχος.
Παιζει λες και ειχε φανελα Μουστακιδη πανω απο το κρεβατι του. Του την ειχε δωσει ο Φαλκαο ανταλλαγη για τον Μουρατη.
drizzt (28-08-19), giovanni#10 (28-08-19), KraLL (28-08-19)
γουσταρει να παιζει ο τυπαρας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Μαρσεγεζος κοντοπουτανος. ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ. Τι να μασησεις αγορι μου εσυ. Old School Αληταριο.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Όπως είπε και στην κάμερα του ΟΤΕ (σε ελεύθερη μετάφραση): μου αρέσει να τους πηδάω μέσα στο γήπεδο, αυτό μου δίνει κίνητρο στα 35 μου
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
The Dude (04-09-19)
ωραιος τυπος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τελικά τα αρχίδια του δεν τα σέρνει επειδή είναι κοντός...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (28-08-19)
Bookmarks