drizzt (05-03-20), flessanto (07-03-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-03-20)
drizzt (05-03-20), flessanto (07-03-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-03-20)
Τον είδα στον Σκλαβενίτη.
Στα ψηλα ραφια τον ειχαν για να φαινεται;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (07-03-20)
Rena (25-06-20)
Πρωτη φορά που χαίρομαι με κοντη ψωλη λεμε !
Αρρώστια ο ψηλός!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (25-06-20), Gtakis (25-06-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-20), The Dude (25-06-20)
BrazHlias (25-06-20), Faithful (25-06-20), flessanto (25-06-20), giovanni#10 (25-06-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-20)
Faithful (25-06-20)
Εν τω μεταξυ κοντός είναι όντως ο άνθρωπος, αλλά το πουλι του δεν το έχουμε δει.
Με τον Μπενζεμά παντως μια χαρά όργια έκαναν.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (25-06-20)
BrazHlias (26-06-20)
ΚΑΣ ΚΑΣ ΚΑΑΑΣ
Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑΑΑΣ
Αν ήταν μία χαρά τα όργια, γιατί να τον εκβιάζουν με τη δημοσίευση του βίντεο;
Τίποτα - συνεχίστε ό,τι κάνετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (02-07-20)
voskos_7 (03-07-20)
Δηλαδής άμα πας με τη γυναίκα σου και το βίντεο κυκλοφορήσει μπορεί να το δει όλος ο κόσμος και δε τρέχει τίποτας επειδή είναι ορθόν??
Ποιός πάει με τη γυναίκα του και το βιντεοσκοπεί κιόλας ρε τύπε; Τα γούστα τα βγάζεις στην γκόμενα... τη γυναίκα για τα βασικά, μπορς πίσω και το σούπερμαν...![]()
There is a Dude in town
Σωστό κι αυτό, αλλά κόλλησα με τα όργια.
Αν πήγε με γυναίκα και όχι με άντρα. Θεωρείται όργιο και πάλι??
Δηλαδή όποιος πάει με γυναίκα είναι όργιο??? Και πάλι δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς έκανε γι'αυτό εκφράζω τους προβληματισμούς μου.
Bookmarks