Ρε παιδιά μήπως είναι η καινούργια ερυθρόλευκη.....σα να μη την εχω ξαναδεί.αυτη που φορούσε ο τσουκαλάς χτες?
Κρίμα που δε ζει ο πατέρας του. Θα βάζαμε και ένα μότο «εύχομαι καλή επιτυχία στους αντιπάλους μας» και θα περνάμε άνετα το τσάμπιονς league.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε παιδιά μήπως είναι η καινούργια ερυθρόλευκη.....σα να μη την εχω ξαναδεί.αυτη που φορούσε ο τσουκαλάς χτες?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
Αυτη δεν ειναι του βολεϊ;;;
Εδιτ: Ναι, ειναι του βολεϊ.
drizzt (13-07-19)
flessanto (13-07-19), giovanni#10 (13-07-19)
Mια χρονια το ειχαμε κανει. Βασικα στο ποδοσφαιρο και το βολεϊ οι εμφανισεις ηταν ιδιες. Με puma, πριν καμια δεκαρια χρονια.
drizzt (13-07-19)
Της Ατλέτικο με άσπρο σορτσάκι θα ήταν τούμπανο.
Nike είναι αυτές αν δε κάνω λάθος.
drizzt (15-07-19)
Πιο χοντρά ρίγια, λευκή πλάτη. Αυτά.
There is a Dude in town
flessanto (16-07-19)
Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε το περίμενα.....εχω να δω γκρι απο εποχη ζετεμπεργκ ζε ελιας ζιοβανι με κόκκινα γραμματα.πολυ ωραια εμφάνιση για κάποιους που επαινειτε την umbro
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
BrazHlias (15-07-19), Red&White-Nick-7 (15-07-19)
Να τη
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (16-07-19)
Αυτό το φανέλι, αν ήταν και πισω έτσι με μαύρα νουμέρια, θα έσπερνε δέκα κιλά σπέρμα...
There is a Dude in town
BrazHlias (17-07-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-19), Red&White-Nick-7 (16-07-19)
Χαράς ευαγγέλια! Είναι με κόκκινο σορτς και κάλτσες. Ανέβηκε στο Red Store
The Dude (16-07-19)
εαν ειναι ετσι απο πισω κομπλε,ομως ετσι οπως την βλεπω δε μου αρεσει ισως στο γηπεδο να φαινεται πιο ομορφη.Αυτες οι ριγες της αντιντας μου θυμιζουν λαικη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (16-07-19)
drizzt (16-07-19)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Mέχρι τώρα μας χαλούσε η puma. Τώρα μας χαλάει η αδερφή adidas??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks