drizzt (04-07-19)
Που σαι ρε φανέλι; Πότες θα κάμεις ρεβεγιόν;
There is a Dude in town
drizzt (04-07-19)
thelastbaron (04-07-19)
Οντως, τα τελευταια χρονια με την αντιντας βγαζαμε πολυ νωρις τις φανελες, φετος ψιλοαργησαμε. Γινοταν και χαμος απο τα fake news, ειχαμε και τον παναη να κλαιγεται και να ζηταει umbro.
Ωραια περναγαμε. Φετος λεω να παρω φανελιτσα, εχω και μια εκπτωση λογω διαρκειας, οποτε θα την φοραω στο γηπεδο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (04-07-19)
Ατσα και φανέλι και διαρκείας ο τύπος ο τρολ... μήπως είσαι κανας φραγκάτος μεσαιοτάξης που μαυρίζεις τσίπρες;
There is a Dude in town
BrazHlias (04-07-19)
The Dude (04-07-19)
flessanto (07-07-19)
Η δευτεροτριτη ειναι.
Τι αλλο θα διαβασουμε απο τα συριζοτρολ ρε πουστη μου;
Ο Ολυμπιακος εκανε μπλε την δευτερη του εμφανιση λογω νεας δημοκρατιας...
Ουστ απο 'δω χαμω. Τις μισες χρονιες που θυμαμαι η δευτερη φανελα μας ειναι μπλε, τωρα σας πειραξε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δε νομίζω πως είναι τυχαίο το χρώμα.
Στήριξη με τις φανέλες είναι ανευ ουσίας.
Είναι πολύ γαμώδες το φανέλι...
There is a Dude in town
Δεν την εχω δει την φανελα, αλλα αν ειναι ερυθρολευκη, με ριγες και το σημα του Ολυμπιακου ειναι σιγουρο πως θα γαμαει.
The Dude (08-07-19)
Όπου κι αν παίξει φέτος ο Θρύλος με την 3η εμφάνιση, εμείς θα είμαστε εκεί! / Wherever Olympiacos plays this year with the 3rd jersey, we will be there!
![]()
Φοβερα πρωτοτυπη. Σκετο μπλε....
flessanto (08-07-19)
Δε φαίνεται άσχημη η τρίτη εμφάνιση. Δε θα έλεγα όμως πως είναι ευδιάκριτοι οι αριθμοί (ή τα ονόματα αργότερα) σε κόκκινο χρώμα πάνω στο μπλε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εμενα μονο το κοκκινο νουμερο μου αρεσει στη φανελα. Και το σχεδιακι μπροστα αλλά αυτο δε φαινεται...
Ας είναι η ερυθρόλευκη σωστή και οι άλλες ας είναι έτσι μέτριες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (08-07-19), giovanni#10 (08-07-19)
drizzt (09-07-19)
Aπό την πίσω πλευρά έχει το σήμα της νέας δημοκρατίας!
drizzt (09-07-19)
Bookmarks