Θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα στη basketball league?
![]()
H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, έως το τέλος της σεζόν.
Το who is who
O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Άλμπα Βερολίνου.
Tο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στο ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Λίγες μέρες αργότερα, εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδας, τους Santa Cruz Warriors.
Ατομικές διακρίσεις: Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα.
Θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα στη basketball league?
![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε λογικα για να βγει απλα η χρονια.
Για του χρονου εχουν βγει ηδη καποιες αποφασεις. Εφυγαν ουεμπερ και τουπαν, λογικα φευγουν και στερλιενκς-τιμα και μενουν γκος, λιντει, μιλουτινοφ. Παμε για τρεις ξενους.
Ο μιλουτινοφ μπορει να φυγει, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν μπορει να σταθει στο νβα. Μονο σε ρολο 12ου παιχτη να παιζει εξι λεπτα ανα παιχνιδι. Ο παιχτης πιθανον να θελει να δοκιμασει βεβαια και τοτε θα εχουμε προβλημα.
Εγώ δεν τον πιστεύω τον Γκος, αλλά να δεχθώ ότι θα μείνει ως 2η-3η επιλογή. Ο Λέντει γιατί να μεινει; Με την αδιαφορία του στην άμυνα και το ότι δεν βλέπει συμπαίκτη στην επίθεση, έχει εκνευρίσει μέχρι και τον προπονητή που αποτέλεσε επιλογή του. Δεν θα μείνει, δεν πρέπει να μείνει. Εκτός κι αν δεν έχουμε στόχους στην επόμενη σεζόν.
Το τι θα παίξει του χρόνου θα το καταλάβουμε σύντομα.
Η δική μου σκέψη είναι πως αν δεν έρθει Σλούκας φέτος το καλοκαίρι να ετοιμαστούμε για μια σκληρή πενταετία.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (14-04-19)
Ο Λεντέι θα φύγει.
Λάθος. Στην Αδριατική Λιγκα υπάρχει περιορισμός στους ξένους. Μάλιστα υπάρχει περιορισμός στους ΣΕΡΒΟΥΣ που ΠΡΕΠΕΙ κάθε ομάδα να έχει. Άρα είτε θα έχουμε άλλο ροστερ για αδριατική κι άλλο για Ευρωλίγκα, είτε θα παίξουμε ΜΟΝΟ Ευρωλίγκα, είτε θα πάρουμε ποιοτικούς Σέρβους.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σε γαυροσάιτ (thrylos24) λένε ότι δεν υπάρχει περιορισμός. Στο σάιτ της Αδριατικής δεν λέει κάτι
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eντάξει, έχουμε Μιλουτίνοφ, θα πάρουμε Τεόντοσιτς και Άντιτς και είμαστε κομπλέ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δε νομιζω οτι υπαρχουν περιορισμοι.
Κάτι Ρουμάνες νίτσες έρχονται στα πόδια σου, κωλοτρίβονται και λένε με λάγνο βλέμμα "Θα κεράσει;"
Τώρα κατάλαβα τί εννοούσαν... Γουιλ Τσέρι...![]()
There is a Dude in town
The Dude (15-04-19)
Να μείνει. Να χτίσουμε πάνω του τον νέο Ολυμπιακό.
Ωχ λάθος. Στο μπάσκετ γράφω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ανανεώσε ο Κεράσης
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν στους «ερυθρολεύκους», θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.
Το who is who
O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Άλμπα Βερολίνου. Μετά τα μέσα της περσινής σεζόν, ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και φέτος το ξεκίνημα της χρονιάς θα τον βρει στα «ερυθρόλευκα».
Ατομικές διακρίσεις:
Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα».
Bookmarks