Η ομάδα παίρνει τον Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα (επιτέλους). Μια μεταγραφή που άργησε 1.5 χρόνο.
Δεν πάει έτσι. Το 40% που λες είναι επί του μικτού ποσού. Χ-0,4Χ= 10 Μ στην περίπτωση μας και βγαίνει πάνω από 16,6 εκατομμύρια. Βάλε ότι ο συντελεστής δεν είναι με τίποτα μικρότερος του 45% χωρίς να κάτσω να τον υπολογίσω βγαίνει πάνω από 18,8 εκατομμύρια ή διαφορετικά αν έχουν 14 εκατομμύρια μπάτζετ μικτό το καθαρό είναι κάτω από 8 εκατομμύρια!
Ακόμα χειρότερα το eurohoops αναφέρει: Those numbers are not official, but the report can be considered accurate and it includes all the expenses of each team.
Περιλαμβάνει όλες τις δαπάνες κάθε ομάδας, όχι μόνο τα συμβόλαια!!!
Η ομάδα παίρνει τον Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα (επιτέλους). Μια μεταγραφή που άργησε 1.5 χρόνο.
BrazHlias (25-01-20)
Επισης στην 1η ομάδα, ο γκαρντ απ' τον Ολυμπιακό Β, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, γεννημένος το 2002.
giovanni#10 (25-01-20)
giovanni#10 (25-01-20)
Εγω για τον Ελις ρωτησα παντως.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σου απαντησα αλλα το έβαλα μεσα στο μήνυμα του drizzt καταλαθος.
Η πιο λογική επιλογή στο 5, μετά τις μεταγραφές του Σφαιρόπουλου. Ο καλύτερος ψηλός στην Ελλάδα μετά τον Μίλου κι ένας απ' τους καλύτερους στο Γιουροκάπ. Μακρύ κορμί, όχι πολύ δυνατός αλλά με καλές κινήσεις και πολύ γρήγορος.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (26-01-20), giovanni#10 (26-01-20)
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τόνι Ρότεν(Tony Wroten) η ομάδα.
Πρώην ΝΒΑερ με 17π και 5 ασσιστ μ.ο στην καλύτερη του χρονιά στους Σίξερς το 2015. Νο 25 στο ντραφτ. Γρήγορος, σκορερ και καλός στη δημιουργία...τότε. Τώρα θα δείξει σε τι κατάσταση είναι, μιας και προέρχεται από το Πολωνικό Πρωτάθλημα και το Τσου Λου, όπου αγωνίζεται σε κάποια Άνβιλ. Είναι 4ος σκορερ του Τ.Λ με 18.6π μ.ο
Ενα σαϊτ θυμαμαι εγω ροτεν....
ttg_red (30-01-20)
Το θέμα είναι να παίζει άμυνα γιατι έχουμε υπέραρκετους που δεν παίζουν στην περιφέρεια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (30-01-20)
Bookmarks