drizzt (19-06-19)
drizzt (19-06-19)
Νταξει ωραια η πλακιτσα αλλα ρε μαγκες τοση σαβουρα καταντα αηδια...Ανοιξτε ενα ξεχωρο thread και γραψτε οτι μαλακια θελετε.Αλλα υποτιθεται εδω μπαινουμε πονεμενοι και καυλωμενοι να διαβασουμε τιποτα της προκοπης.Μη τα ξεφτυλιζετε ολα και γεμιζει το φορουμ ενα καρο σελιδες σαβουρα...
Υ.Γ.Ειλικρινα με ολες αυτες τις μαλακιες γελατε?Γιατι αν γελατε εγω μαζι σας μη σας χαλασει το κεφι.
1)Με τον Ποντενσε απλα παρεθεσα τα στατιστικα του.Τον αντιμετωπιζω ως παιχτη και εργαζομενο δεν τον εχω γκομενο για να τα παραβλεπω αυτα...
2)Οχι αυτο που εγραψα εδω ειναι ασχετο με τον Ποντενσε...Απλα ξενερωσα επειδη τσιμπησα με το Σλουκα και μετα διαπιστωσα πως ηταν αλλη μια μαλακια.Ετσι ειναι ξενερωνεις οταν γουσταρεις να επιστρεψει η ομαδα ψηλα τι να κανουμε τωρα...
Υ.Γ.Σου ειπα γραψε οσες μαλακιες και δηθεν χιουμορ θες απλα φτιαξε ενα thread και γραφτα εκει μη το κανεις σε ολο το φορουμ.
Υ.Γ.2.Δε μου ειπες αν γελας με το δηθεν χιουμορ γιατι αν γελας χαλαλι...
Υ.Γ.3.Σε εσενα απευθυνθηκα τωρα γιατι ομαδοποιησαι με ολα τα αλλα μελη δε ξερω...Μαλλον το εχεις αναγκη...
Καληνυχτα.
Eddiedimitris (19-06-19)
BrazHlias (20-06-19)
Παικτάρα.
[YOUTUBE]3Ag0t3gyzAI[/YOUTUBE]
Eddiedimitris (20-06-19)
Ούνικς Καζάν: Τέλος ο Πιέρια Χένρι
H Ούνικς Καζάν κατάφερε πέρυσι να κάνει δικό της τον Πιέρια Χένρι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα κι ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ αποχωρεί από τη Ρωσία ένα χρόνο από την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.
Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 10.4 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο EuroCup και 11.1 πόντους 3.7 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά παιχνίδι στη VTB League. Πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ισως ερθει φετος αυτος
Faithful (21-06-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (21-06-19)
Σκαστε τα τώρα για Λάρκιν να γελάσουμε![]()
Ελευθερος ο Ταιλερ Ντορσεϊ απο τους γκριζλις.
no flame-post.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (27-06-19)
Εδώ τι γίνεται; Δεν κουνιέται φύλλο...
Ελπίζω να είναι για καλό!
chainsaw (27-06-19)
Red&White-Nick-7 (27-06-19)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (27-06-19)
Ας βρουν αλλού.
Σ ένα τοσο σφιχτό μπάτζετ πρέπει να δίνεις 1 εκ σε παιχταρα.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (28-06-19)
Bookmarks