Μην ποσταρετε ρε σεις ολη την ωρα! Καθε φορα περιμενω να διαβασω οτι εκλεισε ο Σλουκας
Εδιτ: Κιλερ φαινεται αυτος ο Χολινς! Φοβερα προσοντα
Πάμε για επιστροφή Οθέλο Χάντερ απ' ότι γράφεται.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (04-06-19)
drizzt (04-06-19)
drizzt (04-06-19)
Μήπως είναι κοντός για στόπερ, τύπε;
There is a Dude in town
Μαρκ Τόλεφσεν, Αμερικανος 3-4αρι, 1ος σκορερ στο Ισραήλ φέτος με 20.4 πόντους μ.ο και 45% στα 3π
[YOUTUBE]KJFTPNlhTZw[/YOUTUBE]
Πάλι λαχείο δηλαδή. Βέβαια θα μου πεις κι ο τίμα κι ο Τουπαν ηταν απο Ευρωλίγκα και δεν έδωσαν τίποτα....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο τρυφωνας τα λέει εδώ και καιρό για τομπσον-ντουραντ αλλά οι αφοι επιμένουν σε λύσεις από το Ισραήλ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν ξέρω πόσο λαχείο είναι ένας παίκτης σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο απ' το δικό μας, που παίζει σε θέση που για να σκοράρεις, πρέπει να είσαι καλός σ' αυτό. Βλέπω έναν 26χρονο, κόπια Βεζένκοφ σε πιο αθλητικό. Πολύ καλο σουτέρ, καλά στατιστικά γενικά, ψηλό παιδί, αριστερόχειρας που όλα τα σουτ που παίρνει, είναι ποιοτικά. Πάει στο ένας με έναν, σουτάρει στατικός και μετά από ντρίμπλα. Δε βλέπω κάτι κακό ή κάποια παράλογη επιλογή.
Τι εγινε ρε παιδια, εκλεισε αυτος ο Τολεφσεν;;;;;;
BrazHlias (05-06-19)
Faithful (06-06-19)
Μαρκ Τόλεφσεν
ποιος ειναι αυτος ρε παιδια δεν τον ξερει ουτε η μανα του
Ρε την παλευετε καθολου τελευταιως;;
Εχετε βγαλει ολοι οτι ο Φορτουνης πουληθηκε αλλά προφανως το ξερουμε μονο εμεις.
Εχετε βγαλει οτι πηραμε τον Τολεφσεν αλλά προφανως το ξερουμε μονο εμεις.
Ρε πού τα βλεπετε αυτα; Εγω που διαβαζω μονο αντικειμενικη δημοσιογραφια (sdna κι ετσι) δεν τα γραφει πουθενα....
chainsaw (07-06-19)
Bookmarks