Καθολου δεν τρολαρω. Νομιζω ειμαστε ισοβαθμοι, πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να τους κερδισουμε στο σεφ.
Αν οχι, θα εχουμε προβλημα. Κοιταμε ολοι τι θα κανει καθε φορα η εφες, λες και η Μπαρτσελονα ειναι πολυ πισω. Μπορει στο τελος να ειμαστε τεταρτοι, ,πορει ομως και εκτοι.
Με την προυποθεση πως θα κερδισουμε την βαρκα, δεν θα εχουμε προβλημα ωστε να ειμαστε απο πανω της. Αν χασουμε τοτε παμε για 6η θεση.
giovanni#10 (12-01-19)
Περίπατο η Μακάμπι στο Τελ Αβιβ με την Μπαρτσελόνα. Στους 25 η διαφορά στην 4η περίοδο με σερί 0-10 της Μπάρτσα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 36(!) στο 76-40.
Faithful (17-01-19)
Μπραβο ρε μπουλετ κέρδα και το βαζελο να γουστάρουμε. Απλά με εμάς να ξέρεις θα πέσει πουτσικι, η αγάπη αγάπη αλλά και το πλεονέκτημα έδρας πλεονέκτημα έδρας.
SIRSOULIS (17-01-19)
Θα ρουφήξει μακαρόνι χοντρό και η ζέλα...
Απίστευτη η επίδραση του Σφαιρο
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σα καλός να ναι τελικά αυτός ο Μπούλετ...
There is a Dude in town
Ήττα της Ρεάλ απ' την Μπούντουτσνοστ με 73-60!
BrazHlias (18-01-19)
Ο τιλι πρωτος σκορερ την αγωνιστικης με 21 ποντους. Ισως κανει την καλυτερη σεζον της καριερας του μεχρι στιγμης στην ευρωλιγκα με 7,5 ποντους, 2,5 ριμπαουντ, 55% διποντα, 45% τριποντα.
Ποσο ατυχοι ειμασταν περσι που μειναμε χωρις καλο τεσσαρι ρε γαμωτο.
Ετσι ειναι το μπασκετ και ο αθλητισμος γενικα. Δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος, αλλα εμεις σε περιπτωση που χασουμε το πλεονεκτημα θα λεμε οτι το χασαμε απο τις ηττες απο νταρουσαφακα, ζαλγκιρις και αρμανι (3η, 11η και 15η αγωνιστικη).
Ολυμπιακός: Κορυφαία επιθετική επίδοση στην Ευρωλίγκα από το 2010!
Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός να στηρίζεται κυρίως στις αμυντικές του αρετές, όμως φέτος δείχνει μεγάλη βελτίωση και στο επιθετικό κομμάτι, όπως μαρτυρεί και η στατιστική του εικόνα.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας προπονητής που αρέσκεται στην δημιουργία ομάδων με καλή επιθετική λειτουργία και παραγωγή, κάτι που όπως φαίνεται περνά σιγά σιγά στο dna των “ερυθρολεύκων”.
Οι Πειραιώτες έχουν διατηρήσει την αμυντική προσήλωση των προηγούμενων ετών, καθώς έχουν το τρίτο καλύτερο παθητικό στην φετινή Ευρωλίγκα έπειτα από της Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ δεχόμενοι 76,7 πόντους ανά αγώνα.
Παράλληλα όμως παρουσιάζονται εμφανώς βελτιωμένοι και στην επιθετική τους συγκομιδή, καθώς διανύουν την κορυφαία σεζόν τους στον συγκεκριμένο τομέα από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, όταν στον Ολυμπιακό ήταν προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρωταγωνιστές παίκτες όπως οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Μίλος Τεόντοσιτς, Τζος Τσίλντρες και Λίνας Κλέιζα. Μάλιστα τότε οι “ερυθρόλευκοι” κατείχαν την πρώτη θέση στον πίνακα με τις καλύτερες επιθετικές ομάδες της σεζόν και κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα.
Για να γυρίσουμε όμως στα φετινά πεπραγμένα, οι 80,4 πόντοι ανά ματς που πετυχαίνουν οι καλαθοσφαιριστές του Ισραηλινού κόουτς αποτελούν την πέμπτη κορυφαία επίδοση για τους Πειραιώτες στην σύγχρονη εποχή της Ευρωλίγκας (2000 έως σήμερα)!
Faithful (19-01-19), pirateeeeeee (19-01-19)
Ειδατε;;; Δεν είναι η πρώτη επίθεση της λιγκας. Λευκή πετσέτα
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (02-02-19), giovanni#10 (19-01-19), pirateeeeeee (19-01-19)
Η Χιμκι διωχνει τον μπαρτζωκα, ενας θεος ξερει για πιο λογο. Ευκαιρια για αρκετες ομαδες της ευρωλιγκας κατω απο την οχταδα -γιατι οχι και στις πιο πανω- να τον παρουν.
Στην τσσκα και την φενερ πιθανον το καλοκαιρι να υπαρχει μια θεση κενη, απο τις πιο κατω αν ημουν προεδρος της αρμανι τον εκλεινα απο τωρα για το καλοκαιρι και του εδινα τα κλειδια.
Άσχετοι
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγω ελπιζω οπου παει, να μεινει για λιγο, καθως του χρονου το καλοκαιρι πολυ πιθανο θα αδειασει μια θεση και στον παγκο του Ολυμπιακου.
Η Αρμανι εχει ηδη ενα πολυ καλο προπονητη. Βεβαια σαν οργανισμος δεν εχει τη λογικη να φερει επιτυχιες. Πιο πολυ τους νοιαζει το μαρκετινγκ.
Παντως ειναι υποπτο που οι 2 τελευταιες ομαδες του Μπαρτζωκα ειχαν πολλους τραυματισμους. Και η Μπαρτσελονα και η Χιμκι θυμιζαν νοσοκομειο. Κακη τυχη ή λαθος εκγυμναση;
Bookmarks