Για αυτό είπα τον Κόντε και όχι τον Κλοπ ή τον Αντσελόττι που έχουν και την κούπα με τα αυτιά...
Το πιο αξιόλογο αποτέλεσμα του, είναι οι δύο τελικοί με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν εχει την κουπα με τα αυτια;;; Αχρηστος ειναι κι αυτος, σαν τον Μαρτινς νομιζω.
Θα σε κουφάνω, αλλά ναι. Το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθεί είναι το μπλοκ...
Και γενικά οι Ιταλοί, ήταν οι πρώτοι που γυμνάζανε τους παίκτες που δε συμμετείχαν στο μπλοκ, στα αντανακλαστικά και στην αλλαγή κατεύθυνσης και δε περιμέναν μόνο από το μπλοκ να βγάλει άμυνα.
Γενικα οι Ιταλοι ηταν μπροστα απο ολους στο βολευ πριν 20-25 χρονια.Πρωτοποροι.
Τελος το πρωταθλημα για φετος. Ηττα 3-0 απο τον ποα και καληνυχτα.
Και επισημα τελος ο τιτλος. Μας νικησε ο βαζελος μεσα στο Ρεντη ξανα. Τεσπα, και οι αποτυχιες στο προγραμμα ειναι.
Αυτο που αξιζει αναφορας ομως ειναι η τραγικη εικονα στις εξεδρες για αλλη μια φορα. Σχεδον αδειες και οι οοργανωμενοι αποντες. Το ιδιο συμβαινει φετος και στους αγωνες του πολο. Ακομα και τους ευρωπαϊκους. Ειναι κριμα για τμηματα που δοξαζουν κι αυτα τον Ολυμπιακο.
Ξεφτίλα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (22-04-22)
Nικη της ομαδας βολλευ γυναικων στον πρωτο τελικο απεναντι στο βαζελο στο Ρεντη. Φαινεται οτι απεδωσαν οι διορθωτικες κινησεις στη μεση της σεζον.
Οπως πανε τα πραγματα, μονο στο βολλευ ανδρων θα παρουν πρωταθλημα οι βαζελοι. Παλι καλα που επεστρεψαν στη διεκδικηση τιτλων στον ερασιτεχνη.
john syggel (30-04-22)
Με Στεάουα Βουκουρεστίου στους 8 του CC, αν περάσουμε θα παίξουμε με τον νικητή του βάζελος- Οράιον.
Ημιτελικός με τον βάζελο στις 8 (εντός) & 15 Φλεβάρη. Ωραία θα ήταν να γίνουν Σ.Ε.Φ. και Ο.Α.Κ.Α. οι αγώνες αλλά δεν το βλέπω.
Βόλεϊ έχουμε να γεμίσουμε το Σ.Ε.Φ. από το 2005 (καλά, τα ζέλια άσ'τα) και για να μην το ζητάμε πάρα πολύ σαν διοίκηση, δεν θα έχει τόσο ενδιαφέρον...
Δυστυχώς είμαστε αρκετά φασαίοι, ακόμα και στο μπάσκετ που θεωρείται και mainstream εδώ και χρόνια...
Εδω δε θα γεμισουμε ουτε το Ρεντη ρε παιδια!!!
Εδώ που τα λέμε, το να είσαι Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολη υπόθεση: Μόνο χάντμπολ δεν είχαμε να πηγαίνουμε πριν από 4 χρόνια, εκτός από τα τμήματα των γυναικών. Και όσο και να λέμε για τον κόσμο που έχουμε. Ούτε όλοι τα βλέπουν όλα, ούτε φυσικά υπάρχει άνθρωπος να ασχολείται καθαρό χρόνο 20 ώρες την εβδομάδα μόνο με τον αθλητισμό και να εργάζεται για να μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του.
Το Ρεντη θα ψιλογεμισει,με τον βαζελο παιζουμε.Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση,κι ας ειναι ημιτελικος.
Παίζει ρόλο και το ότι είναι Ευρωπαϊκό.
Το Μελινα Μερκουρη μαλλον θα γεμισει, δεν ειναι και μεγαλο. Το ΣΕΦ δε θα γεμιζε με τιποτα.
Φυσικα, αν περασουμε τη ζελα, ο τελικος θα ειναι διπλος και ο επαναληπτικος θα ειναι στην Ελλαδα. Αρα θα ζητησουμε να γινει στο ΣΕΦ. Αρα θα τρεξει ο καθε πικραμμενος να πανυγηρισει ευρωκουπα απο κοντα.
john syggel (28-01-23)
Δεν αλλάζουν τελικά οι έδρες, Ρέντη στις 7/2 (20:00) με Έλληνες διαιτητές.
1/2 (19:00) παίζουν εντός οι γυναίκες στους 8 του CEV cup με την Ντούκλα Λίμπερετς.
voskos_7 (31-01-23)
Bookmarks