"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (19-08-24)
Ο σκύλος το έβαλε το γκολ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (19-08-24), panahs7 (19-08-24)
Μεχρι κ ο διαιτητης βαρεθηκε να περιμενει τον ΑΜΠΑΛΟ που ειχε μπει μεσα και προσπαθουσε 10 λεπτα να βγαλει το σκυλο εξω - λες κ παλευε να βγαλει κανα γαιδουρι κυπραιικο ξερω γω, η τον Τ-Ρεξ απο το εργο - και το σφυριξε , σου λεει δε γαμιεται φρρρρρτττ , παμε να χαδεψουμε το σκυλο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έχει το μυαλό του να τελειώσει την φάση και όχι να παραδώσει μαθήματα χειρισμού και δημιουργικότητας: Σωστή η χρησιμοποίησή του και δίκαια πήρε και αυτήν την ευκαιρία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι σοβαρό είπε το Νικολακόπουλο, δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και την Κυριακή.
Ωραία: Δηλαδή, τώρα, για το τρίμηνο που θα λείπει δεν χρειάζεται να φέρουμε έναν; Τον Παπακανέλλο, τον πιστεύουμε ή θα φάμε το μεδούλι των τριών που έμειναν;
Γιατί θα λείπει τρίμηνο;
Δευτέρα Κυριακή ένα τρίμηνο
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δηλαδή, αν το είπε ο Νικολακόπουλος ότι θα λείψει κάποιος λίγο, μπορείς να του κάνεις κράτηση σε τραπέζι για τα Χριστούγεννα;;;
Νοιωθω οτι δεν θα επρεπε αυτος ο Ροντινει που βλεπουμε τελευταια να εχει τεραστια διαφορα με το Μασουρα σε αυτη τη θεση, ας του δωσει λιγο χρονο παραπανω ρε παιδι μου οχι ολο να μπαινει στα χασομερια. Πως θα βρει ρυθμο ετσι? Τοσο σκατα ειναι στις προπονησεις??
Στις προπονήσεις προφανώς είναι χειρότερος. Διαρκώς ανέτοιμος για οτιδήποτε και δείχνει να μην ξέρει τί να κάνει. Αλλά παραείναι εύκολο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του και να του φορτώνουμε ό,τι βλέπουμε.
Ρε φιλε , στη Εθνικη εκανε καλη εμφανιση, οχι? Ο Μασουρας ειναι, που καποτε ηταν βασικος, δν ειμαι εγω, πως γινεται να τον περναει στην θεση του ο Ροντινει που βλεπουμε , δλδ τι κανει πλεον στις προπονησεις σκαει με το τσουτσουνι εξω κ λεει του Μεντιλιμπαρ βαλε μου ενα εσπρεσσο?
Εχουμε πολυ μικρο ροστερ κ οπως φανηκε θα τους χρειαστουμε ολους, δεν γινεται να μην κανουν κατι να βρει ρυθμο. Δεν μας παιρνει δλδ.
Το ρόστερ, το κάναμε εμείς μικρό και εννοώ με την ακαταλληλότητα όσων μαζέψαμε, σε συνδυασμό με αυτούς που δεν μπορούσαμε να δώσουμε αλλού. Το ότι κάποιοι είναι ενδεχομένως πιο ακατάλληλοι και σίγουρα μετά από κάποιο σημείο τουρίστες, δεν κάνει τους εναπομείναντες κατάλληλους.
Επίσης, με τις Εθνικές απασχολώ την τηλεόραση μόνο για να μην δείχνει σήριαλ, ή ριάλιτι. Δεν έχει απολύτως τίποτα να δεις για να βγάλεις συμπεράσματα για παίκτες ατομικά.
Φυσικα κ εμεις φταιμε, αλλα απο τη στιγμη που εγινε, και εχουμε φταει σε σημεια να παιζει ο Πιρολα αρ.μπακ και ο Ροντινει Δεξι εξτρεμ, δεν μας παιρνει να χαφτει μυγες κανενας.
Αμαν και συ ρε Μασουρα, σε σμπρωχνουμε σε υποστηριζουμε, κανε κ εσυ κατι, δειξε οτι εχεις σφυγμο τι εχεις παθει? Κανε κατι, βαλε ενα κρισιμο γκολ, δωσε μια γαμημενη ασιστ, μια πασα, κανε ενα τακλιν δυνατο , δειρε καποιον να παρεις κοκκινη ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ομως, Χτες μπηκε στο 70 ξερω γω και ακουσα το ονομα σου μια φορα, δλδ ημαρτον.
Τις άλλες 3 φορές, πού ήσουν;;;
Να δίνεις το πιο παλιό, γιατί χαλάει και δεν το παίρνουν πίσω μετά...
Φτάσαμε να έχουμε μικρό ρόστερ σε ένα σύνολο 31 παικτών!!!!
Ε, τί νόμιζες; Μόνο στους άλλους πιάνει η πλύση εγκεφάλου; Είναι μικρό, επειδή το λέγαμε έτσι τον Αύγουστο και κυρίως επειδή η διοίκηση έκανε την χάρη στο θείο να έχει ένα τέτοιο.
Bookmarks