ΟΚ. Αν ο Ελ Αραμπί λοιπόν δεν μπορεί καθόλου να παίξει και ο προπονητής μας τον βάζει να παίζει πρέπει να φύγει άμεσα ο άσχετος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (21-08-23)
Κανένας δε φταίει ρε Δημήτρη. Κάθεται μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες οι ευρωπαϊκοί, για να φύγει να πάει στην ευχή του Θεού που πιστεύει. Το μόνο λάθος, είναι το οικονομικό της διοίκησης που αφορά ΜΟΝΟ τη διοίκηση. Ο προπονητής μονταρει τους παλιούς, για άμεσο αποτέλεσμα. Η δουλειά του είναι εξαιρετική, ειδικά αμυντικά. Έκανε τον Ρετσο Μελμπεργκ, τι να λέμε τώρα;
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Εγώ λέω να καταλάβουμε ότι πυροβολούμε τους "εποχιακούς". Το παιδί το ξέρει ότι δε θα είναι βασικός στον Ολυμπιακό φέτος και δεν θα πει και κουβέντα. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί και τα ακούει κιόλας.
Απλά δε γουστάρω που μηδενίζουμε πάντα το σύμπαν. Αν στις προπονήσεις ο αραμπής έδειχνε μηδέν τότε θα έπαιζε μόνο ο Κάμπιας ή ακόμα και ο Αλγκασίμ. Μου τη σπάει αυτό το πράγμα που ξέρουμε τα πάντα απ' έξω κι ανακατωτά και οι άνθρωποι που είναι 12+ ώρες στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες και έχουν και καμιά δεκαριά χρόνια επαγγελματική ενασχόληση με το άθλημα είναι στραβοί και δεν τα βλέπουν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε εντάξει ας παίζουμε με τον Αραμπι βασικό επειδή ήταν παιχταράς τα προηγούμενα χρόνια, οπότε η ομάδα ας παίζει με 10 παίχτες και τι έγινε.
Σορυ αλλά εδώ είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αν στη δουλεια μου είχα τέτοια εικόνα θα είχα πάρει πόδι. Και θα ήταν αχάριστοι.
Διοίκηση ανανέωσε με τόσα λεφτά παλαιμαχο παίχτη, προπονητής τον βάζει γιατί αυτόν έχει (ακόμα όμως κάποιοι λένε ότι δεν έχουν αργήσει οι μεταγραφες) κι ο παίχτης είναι για τον πουτσο.
Κι ο Μασουρας 2 χρόνια τώρα για τον πουτσο είναι αλλά είναι γαυρος και βάζει κανα γκολ οπότε πανηγυριζουμε και δε γαμιεται.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγω δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο Μπιελ στην κουβέντα.
Ο Μασουρας έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό πολλά,έχει όμως δύο χρόνια που δεν είναι αυτός που ήταν.
Προσωπικά δεν τον θέλω για βασικό,αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω τον Μπιελ στην θέση του,που κι αυτος ο ταλαιπωρος πρόσφερε πέρσι σε μια θέση που όπως φαίνεται δεν την έχει.
Ανάμεσα στους δύο τους πάντως,αυτήν την στιγμή ο Μπιελ προσφέρει πολύ περισσότερα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (21-08-23)
Αν ειναι εργο προπονητου ο Ρετσος 2.0 τοτε σιγουρα θα αναστησει και Μασουρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ πάλι τον είδα εχθές να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Το Ότι χάνει τις εκτελέσεις πολλές φορές έχει να κάνει με την ποιότητα της πασάς. Δεν είναι κανόνας, αλλά μέχρι να πάρουμε σοβαρό εξτρεμ έτσι θα πιστεύω.
Το ίδιο ισχύει και για τον κάμπια. Δεν μπορώ να τον κρίνω όταν παίρνει την μπάλα μόνο με πλάτη στο τέρμα. Ναι δεν είναι ο ντρογκμπα. Αυτό είναι σίγουρο
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (21-08-23), Du3lisT (21-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Τρελές πιένες το θέμα του Γιώργη, ούτε γκολ σε τελικό να έβαζε.
Δε θα υπήρχε κακός προπονητής τότε στον κόσμο, θα ήταν όλοι επιτυχημένοι γιατί "οι προπονητές ξερουν" . Δε θα απολυοταν κάνεις πουθενά κ όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι.
Και δε το λεω για σένα προσωπικα αλλά για όλους όσους δίνουν το "αλαθητο" σε προπονητές.
Ο αλλος έκανε αλλαγή βάζοντας καινούριο τερματοφυλακα τελευταία στιγμή ξεωρ γω κ αποκλείστηκε αλλά οκ κάποιο λόγο θα χε άρα να μη τον κοροιδευουμε.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (21-08-23)
flessanto (21-08-23)
ΜΑΣΟΥΡΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
Τα γκολ που χεις βάλει στο Σουκρου Σαρατσογλου χαραγμένα για πάντα όπως του Αραμπι στο Emirates. Σεβασμό και τουμπεκί
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (21-08-23)
Bookmarks