Σιγά - σιγά, αρχίζει και δείχνει ότι ούτε για τα λίγα μέτρα είναι... Είναι αναστρέψιμο;
Δεν βλέπω τον τρόπο να διασώζει κάτι από την καριέρα του εδώ και θα είναι άδικο και για όσα έχει προσφέρει παλιότερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σιγά - σιγά, αρχίζει και δείχνει ότι ούτε για τα λίγα μέτρα είναι... Είναι αναστρέψιμο;
Ακόμα εδώ είναι το ταγαρι
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παιχταράς. Για πάντα στο λιμάνι Γιωργάρα
Χαχαχχαχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν νομίζω να κρατάει κανέναν όμηρο, για να τονε βάζουν να παίζει...
Εγώ αμφισβητώ ευθέως την κρίση των προπονητών, αν πιστεύουν αυτό που λένε και θα ήθελα μία φορά να τους μαζέψουμε όλους και να μας πούνε με επιχειρήματα και συμβάντα για πόσο καιρό και σε πόσα παιχνίδια έχουν δει όλους αυτούς τους ύμνους που μας λένε για αυτόν.
Δηλαδή ο Μπιελ τι παραπάνω έχει προσφέρει που υποτίθεται δεν είναι τραγί σαν τον Μασούρα; Δεν βλέπω να γίνεται η ίδια κριτική που τον βάζουν να παίζει συνέχεια. Μόνος μου τον έκραζα πέρσι. Αλλά αυτό είναι Μπιελ, δεν είναι Μπιέλης βλέπεις, του ακούγεται πιο ωραία του γαύρου.
Αν το λες για μενα ψάξε τα ποστ μου για τον Μπιελ....
flessanto (21-08-23)
Κερδισμένη αποβολή, τελική πάσα στην μόνη σωστή ενέργεια που έγινε σε όλο το ημίχρονο και το γκολ. Μόνο εχθές.
Άσε πέρυσι...
flessanto (21-08-23)
Ειναι καλοι παικτες και οι 2, μη τσακωνεστε, απλα ο ενας εχει παρει κατηφορο εδω και καιρο και πρεπει να βρεθει λυση και ο αλλος δεν επαιξε ποτε στη θεση του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (21-08-23)
Το "καλός παίκτης" δεν μου λέει τίποτα. Φέρε μου και τον Μέσι, αμα δεν προσφέρει αυτά που πρέπει με βάση τις ικανότητές του, να πάρει πούλο. Ο Φορτούνης για ένας νορμάλ παίκτης 11άδας ή αλλαγής στον Ολυμπιακό είναι πολυτέλεια και παιχταράς, για να φοράει το περιβραχιόνιο και να συγκρίνεται με άλλους αρχηγούς που έγραψαν ιστορία και να θέλει να κουβαλήσει μόνος του, είναι ένα γατάκι και μισό. Με βάση αυτά τα δεδομένα, προτιμώ τον Μασούρα λοιπόν και ο Μπιελ πούλο.
flessanto (21-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το point μου δεν ήταν η θέση που παίζει, αλλά από ποια οπτική βλέπεις τον κάθε παίκτη και πώς τον κρίνεις. Ναι ο Φορτούνης δεν θα γίνει ποτέ αυτός ο παίκτης που ίσως ονειρεύτηκε, θα το είχε καταφέρει ήδη, δεν του φταίει καμία λάθος θέση. Το "καλός παίκτης" είναι σχετικό λοιπόν, 2 ονόματα που έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, Τάσος Πάντος και Νταβίντ Φουστέρ. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα πέρασαν απ' τον Ολυμπιακό ως τα μεγαλύτερα τραγιά της ιστορίας του.
ΥΓ. Ο Μασούρας είναι το θέμα μας.
flessanto (21-08-23)
Ναι - τώρα, δηλαδή από πέρυσι, ο μισός Μπίελ, προσφέρει περισσότερα από τον Μασούρα. Όχι περισσότερα από όσα έχει προσφέρει ο Μασούρας σε όλη του τη ζωή. Αλλά επειδή εμείς έχουμε 2023 και όχι 2021 και η καριόλα η ζωή πάει μπροστά, δώστε καμία βοήθεια στον άνθρωπο και μην μας ζαλίζετε τον κλάπαρο για το τί μπορεί να κάνει που δεν βλέπουμε, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε ούτε υποψία βασικού, γιατί κάνετε ζημία στον ίδιο και δίνει υλικό για να ακούσει κι άλλα τόσα.
Όνομα να παίξει στη θέση του τη δεδομένη στιγμή δεν ακούω όμως.
Εδώ κράζουμε τον Ελ Αραμπι, στον Μασούρα θα κολλήσουμε; Κάποτε κραζαμε τον Τζόρτζεβιτς. Δεν υπάρχει πιο αχάριστος οπαδός, απ' τον Έλληνα.
Κράζουμε τον κορυφαίο και πληρέστερο σέντερ φορ που έχουμε δει ποτέ με τα ερυθρόλευκα, επειδή τον βάζουμε να κάνει πράγματα που δε γίνεται.
Κραζαμε τον μεγαλύτερο παίκτη σε προσφορά, τον Τζόρτζεβιτς .
Κράζουμε κι έναν Έλληνα, που ματώνει για τη φανέλα, παίζει πάντα στο 100% και δίνει και τη ψυχή του στο γήπεδο κι έχουμε δει οτι το παλικάρι αν αξιοποιηθεί σωστά, έχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 15 γκολ το χρόνο, που το 90% των παικτών που έχουν περάσει απ' την Ελλάδα, δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους.
Είμαστε πολύ απλά για τον πουτσο και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πράγματα. Καλύτερα ΕΚΑΤΟ Μασούρες, Βρουσάηδες, Ντοηδες και Ρετσοι παρά μισθοφόροι πουτανας γιοι σαν τον Μπακαμπου και τον Χουάνγκ.
ΥΓ. Ζήτω κι εγώ συγγνώμη και αναγνωρίζω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ήμουν όταν έβριζα τον Ρετσο πέρυσι. Μακάρι μόνο τέτοια παιδιά στην ομάδα.
ΥΓ.2 πούλο οι οπαδοί της νίκης. Υπάρχει κι ο αντίπαλος στο γήπεδο και κάποιες φορές κάνει καλύτερη δουλειά από σένα ή είναι καλύτερος συγκυριακά, χωρίς να σημαίνει οτι εσύ κάνεις κάτι λάθος.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Eddiedimitris (21-08-23)
Πραγματικα ο Ρετσος εχει βαλθει να μας κανει ολους της ενοργανης, με τρομαζει λιγο.
Παντως φιλε για τον Ελ Αραμπι που ειπες , δεν τον κραζουμε, λεμε απλα οτι δεν μπορει αλλο να παιξει. Δεν ειναι κραξιμο η αποδοχη της πραγματικοτητας.
flessanto (21-08-23)
Bookmarks