Επίσης έβγαλε και την λίγο πολύ ασίστ χτες
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ο Ελ Αραμπί έχει χάσει τρεις χειρότερα φέτος απ' τον Γιώργη. Θέλει μήπως κανείς να φύγει; Για αλλαγή μια χαρά είναι το παιδί.
Επίσης έβγαλε και την λίγο πολύ ασίστ χτες
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Άλλο που ο Ελ Αραμπί είναι 36 χρονών και λέμε ότι μάλλον πλέον δεν τον κρατάνε τα πόδια του, κυρίως μετά από αυτά και από τον τρόπο που τα που έχασε στην Κύπρο.
Εγώ την λύση την έδωσα να πάει στα δεξιά, όπως και όταν είδα την ομάδα χωρίς Ρέμπατσιουκ είπα πως θα κερδίσουμε. Δε με ακούνε από το τεχνικό τιμ και δημιουργούν μόνοι τους προβλήματα στην ομάδα.
δυστυχως παιζει βασικος γιατι αποτυχαμε ξανα σε μεταγραφες εξτρεμ με τα κριαρια που κουβαλησανε. ο μασουρας δεν ειναι για βασικος. δεν μπορει να σηκωσει τον ρολο του βασικου.
hang your demons
δεν υπαρχει αυτο που εχασε και κατ επεκταση μια ελπιδα για να κερδισουμε την προκριση στο γηπεδο μας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Συνεχίζει να διακρίνεται για την τακτική του συνέπεια... Να είσαι επιθετικός και να σου λένε "τουλάχιστον μαρκάρει"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Και να το έχει κόψει και αυτό...
john syggel (05-02-23), Oberon (05-02-23)
Υπάρχουν πολλοί που χορεύουν ζεϊμπέκικο και έχουν τα εμπροσθογενή ψαλίδια ως μέρος της χορογραφίας τους, έτσι έπρεπε να πας στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Με τόσο καιρό που έχει να παίξει μπάλα, τον λένε οι άλλοι κερατά πιο πάνω, έρχεσαι και εσύ και του λες κάτι ακατανόητα για εμπροσθογενή ψαλίδια...
Μ'αρεσει παντως που ο Μασουρας ο Γιωργος ειναι ο νουμερο 2 στο φορουμ,κι ο Γιαννης,που δεν επαιξε ποτε,ειναι ο πρωτος.
panahs7 (09-02-23)
Δες ποιός το ξεκίνησε, να καταλάβεις γιατί έγινε έτσι...
Και "ο μέτριος δεν έχει φύγει", θα προσέθετα...
Αυτός πρέπει να είναι ο μέτριος, γιατί γράφει ένα "Μ" στο καπάκι...
john syggel (10-02-23)
Δεν τον πάει τίποτα φέτος. Όσες ευκαιρίες έχασε με τον Λεβαδειακό, τόσα γκολ να βάλει στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.
Δεν είναι θέμα ατυχίας και το ξέρουμε όλοι...
Bookmarks