Ο Μασούρας είναι καλός παίκτης αλλά δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Και αυτός όμως νομίζω πιέζει λίγο τον εαυτό του και αγχώνεται περισσότερο.
Είναι παίκτης που πρέπει να βρίσκεται στο ροτέισον αλλά όχι βασικός μάλλον στη φόρμα που (δεν) βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό.
Από την άλλη μετά την αποχώρηση κοντένσε ίσως και ο Μαρτίνς να μην ψηνόταν να αλλάξει με τη μία και τα δύο εξτρέμ με τα οποία είχε τραβήξει η ομάδα από τον Ιούλιο.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σε ειδε ο φλεσαντο στον υπνο του να βαζεις γκολ. Μην τον απογοητευσεις.
υ.γ. Εκτος αν ειδε τον Μασουρα που ειναι δανεικος στη λαρισα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (29-02-20)
Τον έχω σκίσει στο κράξιμο τελευταία αλλά, ασίστ, δοκάρι πριν και παραλίγο ασίστ στον κυνηγό Γκασπάρ (νομίζω).
Έκανε δουλειά σήμερα.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Τι πηγε να βαλει το θηριο τι πηγε ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΠΩΣ τους εκανες και συ σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΤΙ έκανες ρε!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το βουλώνω διαπαντός..... τέλος.....παλικάρι μου είσαι τεράστιος....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (28-02-20)
Ειναι με τις μερες του αυτος. Μια τον βλεπεις και λες τι παικταρα εχω και μια καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που υπεγραψε.![]()
iakov7 (28-02-20)
ΜΑσούρα, γαμιέσαι. Δεν ξέρω τί να κάνω με τόση κάβλα...
There is a Dude in town
Για όποιον θέλει,έχει αυτή την ώρα στο Sports Weekend στο Mega τον Γιώργο Μασούρα live...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (29-02-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-03-20)
Ρε μαλάκα Μασούρα.
Δεν έχει υπάρξει άλλος παίκτης του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα που να του έχω ρίξει παραπάνω βρίσιμο, λόγω του ότι προσπαθείς να γίνει ήρωας ενώ απλά αρκεί να δώσεις ένα πάρε βάλε στον διπλανό σου.
Αλλά ρε μαλάκα προχθές, μπήκες μέσα και έτρεχες και πίεζες σαν να εξαρτιόταν η ζωή σου από αυτό. Σαν να σε κυνηγούσαν να σε σκοτώσουν και εσύ έτρεχες για να ζήσεις.
Έτρεχες για όλους εμάς που ήμασταν στους καναπέδες μας και μιλούσαμε στις οθόνες μας. Προσπαθώντας, με τον τρόπο μας, να δώσουμε στους παίκτες μας λίγο κουράγιο. Να κάνουν ένα ακόμη ένα σπριντ. Ένα ακόμη τάκλιν.
Για τους εαυτούς τους που έκαναν κατάθεση ψυχής. Για εμάς τους οπαδούς. Για την πόρνη την μπάλα που μας έχει φτύσει τόσες και τόσες φορές.
Σε ευχαριστώ ρε!
BrazHlias (29-02-20), differance (29-02-20), drizzt (29-02-20), Faithful (29-02-20), flessanto (29-02-20), giovanni#10 (29-02-20), Gtakis (29-02-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-03-20), Nikolaos_Kokkinos (03-03-20), sabar77 (29-02-20)
Γι’ αυτό θέλω έλληνες στην ομάδα. Για να την πονάνε και να τα δίνουν όλα.
Και ας είναι και αμπαλεαδόρ.
ΥΓ. δε λέω ότι ο Μασούρας είναι άμπαλος, γενικά μιλάω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και να το έλεγες, για ανακρίβεια δε θα σε κατηγορούσε κανείς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (01-03-20)
Σε ολες τις ομαδες υπαρχει κ ο ειδικος ρολος αυτου που αγαπαμε να βριζουμε αλλα τον θελουμε να τον βλεπουμε
Ειναι κατι σαν τους κακους στα σιριαλ της ΤV.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μακάρι του χρόνου να πάθουμε Μπουχαλάκη με το Μασούρα.
drizzt (04-03-20)
Νέος Μίρσα Βαρεσάνοβιτς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (03-07-20)
επρεπε ο μαλακας να βαλει το 4ο να γελαμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (05-07-20), giovanni#10 (05-07-20)
Bookmarks