flessanto (10-09-18)
flessanto (10-09-18)
Και σαν τι μπορεί να γίνει δηλαδή και φοβάσαι; Το πολύ πολύ να μην παίξει και να τον πληρώνει τζάμπα ο Βαγγέλης (λέμε τώρα), τι σε απασχολεί; Πήραμε χαφ, δεν στηριζόμαστε στον Τουρέ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν που αν σου βγει, πας για μεγάλα πράγματα. Εκτός βέβαια της περίπτωσης που δημιουργήσει πρόβλημα συμπεριφοράς.
Ολα ειναι μια τεραστια συνωμοσια. Ο παιχτης ειναι τελειωμενος και δεν εβρισκε συμβολαιο σε καμια ομαδα -αυτα που λεει ο μανατζερ περι δηθεν προτασης 50 εκατομμυριων ειναι ψεματα-.
Ο βαγγελας του εδωσε ενα συμβολαιο της πλακας, της ταξης των 500 χιλιαδων το χρονο, με την κρυφη συμφωνια να λενε πως δοθηκαν τα τρελα λεφτα που ακουγονται, ωστε να ριξουν σταχτη στα ματια των οπαδων.
Ομως αυτα εχουν τελειωσει προ πολλου. Πλεον ο κοσμος δεν μασαει απο τα επικοινωνιακα τερτιπια και θελει την ομαδα ξανα δυνατη. Κανενας δεν μας κοροιδευει.
Πάντως το «άρχισε τρέξιμο ο Τουρέ» που διάβασα σε αθλητικό σάιτ, με άφησε με ένα χαμόγελο στα χείλη, θυμίζοντάς μου θύματα ατυχημάτων σε διαδικασία αποκατάστασης...
SKORPIOS7 (12-09-18)
Χαιρομαι γιατι βλεπω οτι εχουμε περασει σταδιο και δεν ειμαστε πια σαν τους ιθαγενεις που βλεπουν θεους παντου και κραταμε καποιες επιφυλαξεις για τετοιου ειδους μεταγραφες
Πχ ο μιραλας μπορει να μην εδωσε τποτα στην ομαδα αλλα ηταν ποιο φορμαρισμενος στο θεμα αντοχης
Τωρα για ΤΟΥΡΕ κραταμε μικρο καλαθι μεχρι να τον δουμε
Παντως ο Μαρινακης δεν εχει κανει μεταγραφη ονομα μεγαλο σε βεληνεκες ΤΟΥΡΕ και να του βγει
Αντιθετα του βγηκανε ολοι οι μικροι σε ονομα
Πάντως το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει μεταγραφή για ελληνική ομάδα πρέπει να είναι ο Ραμπεσαντρατανά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Λενε πως οριακα θα προλαβει τα ντερμπι με αεκ και παοκ. Εγω απορω πως θα τα καταφερει, αφου οπως εχω ξαναπει τα εργομετρικα του δεν δειχνουν κατι τετοιο. Δυο πραγματακια να ξερεις το καταλαβαινεις. Λιγη μπαλα αν εχεις παιξει, εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο, το καταλαβαινεις. Ο εσταϊ μπορει να καταλαβει αυτο που λεω.
Εφτασε στην οριογραμμη της γ' εθνικης. Και μιλαμε για τοτε που γ' εθνικη δεν επαιζε οποιος να'ναι. Επρεπε να τα "σερνεις" για να παιξεις γ' εθνικη. Πολυ σκληρο πρωταθλημα, δυσκολοτερο και απο την σουπερλιγκα. Επρεπε να τρως τη μπαλα τοτε στην γ' εθνικη.
Τελος παντων, θα τα δουμε για τον Τουρε, παντως καμπιασο, σαβιολα, ιμπαγασα, τσορι (κατα τη γνωμη μου και ο ριερα), μια χαρα μπαλιτσα επαιξαν.
consigliere (13-09-18)
Ο Τουρέ, έχει το πλεονέκτημα, μπορεί να πει κανείς, ότι ήρθε τσόντα και δεν είναι απόκτηση του στυλ "αν δε βγει τον έχουμε πιεί"...
Επιπλέον, έχει το ότι ο τρόπος παιχνιδιού του, δε βασίζεται σε στοιχεία όπως η έκρηξη και ή ελαστικότητα στην κίνηση.
Φυσικά, τα παραπάνω, δε σημαίνουν ότι θα κάνει παπάδες οπωσδήποτε, αλλά είναι σημαντικό ότι η περίπτωσή του έχει αρκετές "πισίνες".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Γιαγια ήρθε για γαμιάς. Το τρίτο του πόδι ονειρεύονται όλοι... ε, δε θα το στερήσουμε απο το κοινό του.
There is a Dude in town
Στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα, στην Ευρώπη που πρέπει να σου βγουν τα άντερα, παπάρια.
Ό,τι έκαναν και όλοι οι μάγοι που έρχονταν κατά καιρούς στην ομάδα.
Αυτοι που θυμαμαι εγω να ειναι πολυ μεγαλα ονοματα, να τους εφερε ο Μαρινακης και να μπορεις να πεις οτι του βγηκαν ή εστω του ψευτοβγηκαν, ηταν ο Καμπιασος (καποιοι διαφωνουν, μην αρχισουμε παλι την ιδια συζητηση), ο Ριερας (καποιοι διαφωνουν, μην αρχισουμε παλι την ιδια συζητηση) και ο Σαβιολας (μην ξαναγραφω, ξερετε).
Απο την αλλη πλευρα, θυμαμαι Αμπινταλ, Αφελάι, Καρντοσο, Μιραλας. Αντε και ο Εμανικης, που δεν ηταν τοσο μεγαλο ονομα.
Κοινως, δεν τον θελει με τα ονοματα-φιρμες τον χοντρο. Να δουεμ πότε θα του βγει τελικα.
Ο Τουρέ είναι επιπέδου Ζιοβάνι, Ρίμπο και Καρεμπέ ως όνομα. Τα άλλα είναι πολύ πιο κάτω.
There is a Dude in town
Δεν ειναι ρε τυπε πιο κατω ο Καμπιασος πχ. ή ο Σαβιολα. Ως ονοματα λεω. Απο τη στιγμη μαλιστα που ηρθαν ενεργοι με φουλ συμμετοχες σε Αγγλια και Ισπανια.
Ο Μιραλας για μας ηταν μεγαλο ονομα, μεταγραφη αεροδρομιου κλπ. Φετος εννοω, οχι το 2010. Κατα τα αλλα, οκ, τους αλλους δεν τους φτανει καν.
Ο Γιεστες ηρθε απο κανα-δυο χρονια στη Σαουδικη Αραβια και ακομα και στα καλα του ποτέ δεν ηταν ονομα επιπεδου Ριβαλντο ή Τουρε πχ.
Μακουν διαφωνω. Μια χαρα παικτης και καλο ονομα απο Πρεμιερ αλλά ως εκει.
Ιμπαγασα και Μαρκο πιθανον το ιδιο με Καρντοσο.
Οι υπολοιποι για μενα πολυ πιο "ηχηρες" μεταγραφες και ποδοσφαιρικα τοτεμ παγκοσμιως.
Και μολις συνειδητοποιησα οτι οι 3 τελευταιες προτασεις που εγραψα δεν περιεχουν καν ρημα και σωστη γραμματικη συνταξη....
#fuck_grammar
BrazHlias (12-09-18)
Καταλαβαίνω τι λες αλλά εγώ το λέω με το σκεπτικό μόνο του "ονόματος" χωρίς να εξετάζω σε τι κατάσταση είναι. Ο μιραλας ρε φίλε μια καλή καριέρα στην εβερτον και λίγο εθνική βελγιου.
Τώρα για τον Τουρέ για μένα είναι πιο πάνω από Σαβιόλα, καμπιασο, Καρεμπε και πιο κάτω από ριβαλντο φυσικά.
Πιο πάνω και από Καμπιάσο και φυσικά από Σαβιόλα...
There is a Dude in town
drizzt (12-09-18)
Σε καριέρα, πρώτα ο βλάκας ο Ριβάλντο και μετά ο Τουρέ.
Ήταν στις θέσεις τους οι καλύτεροι επί χρόνια στον πλανήτη.
Καμία σχέση με Ζιοβάνι που δε τον ήθελαν σε παραγωγική ηλικία στην Μπαρτσελόνα ή τον Καρεμπέ που έπαιζε στη Μίντλεσμπρο.
Δε ξέρετε τα βασικά μου σχολιάζετε και δημόσια.
Ούτε ο Βοσκός, ο άσχετος με τον Ανσαριφάρντ, τέτοια πράματα.
Το παιδί είναι άσχετο ντάξει..
consigliere (13-09-18)
Bookmarks