Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, βρίσκει μπάλα, αλλά τέρμα με την καμία...
Τουλάχιστον, δείχνει ότι η αποχή δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητά του.
Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, βρίσκει μπάλα, αλλά τέρμα με την καμία...
Τουλάχιστον, δείχνει ότι η αποχή δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητά του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά όλα αυτά αλλά δέκα γκολάκια στο πρωτάθλημα τα πέταξε πέρσι και μοιραζόταν το χρόνο με το κριάρι.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
15 σε 31 παιχνιδια ή κατι τετοιο.
Με βαση το χρονο συμμετοχης του ηταν πολυ αποδοτικος, αφου σε πολλα ματς εμπαινε για δεκα λεπτα, μιση ωρα κοκ. Απο την αλλη, πολλα απο τα γκολ αυτα ηταν σε αδιαφορα ματς ή σε ευκολα.
Περσι ειχε βαλει γκολ που εδωσαν τη νικη με πανιωνιο και αρη. Επισης σκοραρε με την αεκ και με την ντιναμο κιεβου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο Φαραώ του Πειραιά σε λίγο καιρό ο Σαλάχ θα του γυαλίζει τα παπούτσια.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μια χαρα επιλογη ηταν. Ξερει την ομαδα, μπηκε κι επαιξε αμεσως, φορ περιοχης σχετικα αποτελεσματικο και πανω απ' ολα μεγαλη βελτιωση σε σχεση με τον Ρερο.
Το προβλημα του Ολυμπιακου δεν ειναι οι επιθετικοι φετος.
τελεια επιλογη μεγαλη βελτιωση σε σχεση με γκερερο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (19-02-20)
Κι έχει και καλή τεχνική.
... there's no such thing as "too much"...
drizzt (19-02-20)
Τον Χασάν πως τον είδατε στην Τούμπα;μπορεί να μην του πήγε και τόσο το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε αλλά για μια ακόμη φορά μπήκε και σκόραρε, νομίζω πως μόνο θετικά θα αφήσει η μεταγραφή του τελικά....βέβαια σίγουρα ταμείο θα κάνουμε στο τέλος αλλά δεν παύει να είναι 200% πιο αποτελεσματικός από το κριάρι τον Γκερέρο...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (05-03-20)
Συγνώμη. αλλά τουλάχιστον βλασφημία να βρίζουμε τον Γκερέρο που πρόσφερε με την φιλοτιμία του σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού που λέγεται ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνον τα γκολ.
drizzt (05-03-20), giovanni#10 (05-03-20), Rena (05-03-20)
καλο διδυμο και για την νεα σεζον θεωρω μπροστα εαν παρουμε και εναν γρηγορο να παιζει μπροστα και πλαγια θα ειμαστε κομπλε.Σουντανι να δουμε πως θα γυρισει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μη δεις βαρυκόκκαλο τύπο, ρατσιστή τύπε...![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (09-03-20)
Και μονο η μυτη και τα αυτια τον βαραινουν, Τυπε.
Νεος Αλεκος Τατσης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν υπαρχει αλλος Αλεκος Τατσης!!
drizzt (29-06-20)
Αμφισβητείται ακόμη και η ύπαρξη του ενός Αλέκου Τάτση...
Παστελωσε ακομα δυο γκολακια.
Ενταξει ουτε εγω τον συμπαθω, αλλα ας παραδεχτουμε επιτελους πως την δουλιτσα του την κανει.
Εχει φαει απο περσι το κραξιμο του αιωνα χωρις λογο ο παιχτης.
Αν είχε την ίδια αποτελεσματικότητα, θα παίρναμε και το περσινό...
Bookmarks