Τεχνικά είναι Μέσι, στο κεφάλι Τάσος Μητρόπουλος, ψυχή Φουστέρ, τρεξίματα Κεντέρης και πρόσωπο Μπραντ Πιτ. Αδιανόητος παιχταράς ο άτιμος, 10πλο Τζόκερ μας έτυχε.
flessanto (17-02-19)
Σήμερα ξεπέρασε τον ανσαριφαρντ σε γκολ σε ντέρμπι.
Έβαλε το πρώτο του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ένα περισσότερο από τον Καρντόσο και ένα λιγότερο από τον Άλβεζ...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
φαραω ηταν μονο ενας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σας γλεντάει ο γιος του Ανούβη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
4 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια. Μια χαρά
Δεν ήταν καλό το πλασέ, αλλά το έπνιξε ο τερματοφύλακας, όλα καλά
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (18-02-19)
Ειχα προβλεψει οτι θα σκοραρει φετος γυρω στα 12-15 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις. Μεχρι στιγμης εχει 8, θα τα φτασει λογικα.
thelastbaron (21-02-19)
estai (20-02-19)
Ανάδρομο Ερμή έχουν αυτοί που τρώνε γκολ από τον Χασάν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αναδρομο ερμη εχει ο βουκοβιτς που βαζει γκολ προς τα πισω, δηλαδη σε εμας.
Δε μπορώ να πω ότι ήταν κακός, αλλά αν δε του τη φέρεις μέσα στην περιοχή, δύσκολα θα φανεί...
Και που του την έφερε ο Μασούρας, τα είδαμε τα αποτελέσματα.
Η ομάδα πρέπει να φέρει έναν φονιά το καλοκαίρι. Αν δεν φέρει, δεν κάνουμε τίποτα. Ούτε Σολδάνο ούτε τα παπάρια μου. Έναν παίκτη που τα τον τρέμει η αντίπαλη άμυνα. Έχουμε Χασάν και Γκερέρο και καθόμαστε να δούμε αν φταίει ο προπονητής κι αν ο Φουρτούνης μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (22-02-19), flessanto (22-02-19), giovanni#10 (22-02-19)
Εξαιρετικές κινήσεις, πάντα εκεί που πρέπει...ΑΛΛΆ ΔΕΝ. Πούλο
Εδώ που τα λέμε και οι δύο, δικές του επιλογές είναι... Για το Σολδάνο, δε το λέω, γιατί μπορεί και να μην είναι...
Ο Χασάν είναι μέτριος σεντερ φορ. Ευτυχώς είναι δανεικός.
Εν τω πολλώ το εύ.
Bookmarks