BrazHlias (21-11-18), giovanni#10 (21-11-18)
Εσένα, στην πούδρα σε έχουμε - άσε τον ακτιβισμό, για κανέναν άλλον...
(Λευτέρη - δε μας θέλει ρε φίλε...)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (21-11-18), giovanni#10 (21-11-18)
Την ίδια ώρα, το συμβόλαιο του με την Ουντερχάχινγκ εξέπνευσε και οι Γερμανοί τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του, αλλά δε του το ανανέωσαν. Ο Νόβακ δεν βρήκε ομάδα στη Γερμανία και επέστρεψε στην Σλοβενία, αλλά ούτε εκεί βρήκε σύλλογο για να αγωνιστεί. Το Νοέμβριο του 2002 εκδήλωσε την επιθυμία του να τερματίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του, ώσπου τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη ένας παλιός γνώριμος του τηλεφώνησε : Ο Σρέτσκο Κάτανετς, που απ'τις αρχές του Νοέμβρη είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό και "έψηνε" τον Σωκράτη Κόκκαλη οτι ο Νόβακ είναι αυτό που έψαχνε για τη θέση του χαφ/μπακ που χρειάζεται για να εφαρμόσει ιδανικά το 3-5-2 του. Ο Κόκκαλης αν και δεν ήταν ζεστός στο ενδεχόμενο, θέλησε να ικανοποιήσει τον νεοπροσληφθέντα προπονητή του και μιας και ο Νόβακ ήταν ελεύθερος και δε ζήταγε και πολλά χρήματα, του έγινε η πρόταση να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Νόβακ πέταξε τις πιτζάμες και τις παντόφλες του και τρέχοντας πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα.
τις 26/01/2003 ο Νόβακ είχε την πρώτη παρουσία του στην εντεκάδα του Ολυμπιακού, στο νικηφόρο 4-1 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο" (έγινε αλλαγή στο 72' από τον Μαυρογενίδη). Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Κάτανετς που μουρμούριζε συνεχώς για τις εισηγήσεις του που δεν γινόταν αποδεκτές αλλά και για την τριμελή επιτροπή που δε του επέτρεπε να δεί τον πρόεδρο, έκανε την αλησμόνητη δήλωση περί "ψύχωσης", κανονίζοντας αυτόματα ραντεβού με το... λογιστήριο της ΠΑΕ. Ανέλαβε ο Προτάσοφ και ο Νόβακ που στο μεταξύ είχε κάνει... κοιλίτσα παρέμεινε στον πάγκο. Μέχρι το τέλος της σεζόν έκανε άλλες 5 συμμετοχές φτάνοντας τις 6 συνολικά, με τον κόσμο να το ρίχνει στην πλάκα και να διασκεδάζει με ατάκες όπως "πάντως εκτελεί με πολύ ωραίο στυλ τα πλάγια", "αν ήταν 15 κιλά πιο ελαφρύς θα πέταγε" και το αλήστου μνήμης "Τζόνι Νόβακ οε οε οε", με τον Σλοβένο να χειροκροτεί ικανοποιημένος την εξέδρα
Πηγη: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
flessanto (21-11-18), giovanni#10 (21-11-18), maniakos7 (02-02-19), Rena (22-11-18)
celticfrost (21-11-18), flessanto (21-11-18), maniakos7 (02-02-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (22-11-18), drizzt (22-11-18), Rena (22-11-18)
Διαβαζω οτι θα παει μπραγκα ο γιος του ανουβη. μακαρι το παιδι να συνεχισει την καριερα του αλλου.![]()
Rena (08-01-19)
Ωραιο γκολ.
Μαλακια να βαζεις γκολ, δεν εχουμε ποιον να κραξουμε.
Ο γιος του Ανούβη παίρνει μπρος σιγά σιγά
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniakos7 (03-02-19)
Αν δε χτυπάει η μίζα, μετά την Κούλα, το πρόγραμμα είναι κατήφορος: Το δύσκολο είναι να του βάλεις και ταχύτητα...
Καλά νέα, από παλιά; Ξέρει πού είναι το τέρμα (και ο τερματοφύλακας, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση).
Κακά νέα, από την αρχαιότητα; Αν δε του φτάσεις τη μπάλα στην περιοχή, μη περιμένεις θαύματα.
τιποτα και εδω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια χαρά ματς έκανε χθες. Πέρα από το ωραίο γκολ, έπαιζε απλά την μπάλα και προσπαθούσε να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του. Δυστυχώς ο Ποντένσε και ο Φουρτούνης μόνο την πάσα δεν έψαχναν, αντίθετα κοιτούσαν πώς θα εκτελέσουν, πώς θα ντριπλαρουν, πώς θα πάρουν φάουλ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (16-02-19), drizzt (15-02-19), thelastbaron (15-02-19)
Ένα γκολ ανά τρία παιχνίδια χωρίς να παίζει καν βασικός, σε μια νέα ομάδα και με δύο τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω.
Μια χαρά είναι ο παίχτης στο θέμα του γκολ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το πρωτο του γκολ μετα το 0-1στη Νεα Σμυρνη που μπορω να πω οτι ειναι σεντερφορισιο. Κατα τα αλλα, τα τελειωματα του ειναι για κλαματα.
Εμένα το στυλ του μου θυμίζει Τζιοβάνι.
Ψηλός, με καλή τεχνική, δυνατός.
Bookmarks