flessanto (28-09-18)
flessanto (28-09-18)
Βασικό σέντερ φορ Ολυμπιακού 2018-19...![]()
Oberon (30-09-18)
Ααα ρε Χασάν και σε πίστεψα..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Oberon (30-09-18)
δεν υπαρχει λογος να παιζει υπαρχουν 2 τουλαχιστον καλυτεροι του στην ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο καλύτερος είναι ο Γκερερο ; κλαιω
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τόσο πολύ μας άρεσε ο Ντζούρντζεβιτς που πήραμε φορ με ολόιδια χαρακτηριστικά αλλά κάπως διαφορετική εμφάνιση.
flessanto (30-09-18)
Γιος του Άνουβη. Γκολεαδορ Νο.2. Κίλερ. Γαμιάς. Χαχαχα, ακόμα και ο Άνουβης μέσα από την πυραμίδα του καλύτερος είναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ακόμα και η πυραμίδα του...
Πραγματικά, ανακάλυψη, αποκάλυψη και συγκάλυψη.
Όσο και να προσπαθήσει ο Ντάρκο, αυτή τη μίζα, δε θα την πιάσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (30-09-18)
Χασαααν έχω μια μουριά στο εξοχικό που θέλει κούρεμα,ψήνεσαι ρε ψηλε;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oberon (30-09-18)
απλως μαλακας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oberon (30-09-18)
Ο Κούκας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Ο μαλακας ο Καριμ ευκολα γινοταν και φετος βασικος αλλα βιαστηκε να φυγει. Οπως το εκανε περυσι, ετσι θα το κανε κ φετος κ δε θα τον εβγαζε κανεις μετα. Οπως το εκανε για πολλα χρονια ο Αλεξανδρης: ασε τους αλλους να σκοτωνονται κ μολις δειξουν ποσο αχρηστοι ειναι, δεν το ξανακουναω απο την 11αδα.
voskos_7 (30-09-18)
Είσαι σίγουρος ότι ήθελε να φύγει κι όχι να τον "σκοτώσουν"?
flessanto (01-10-18)
Χασαν...όνομα και πράγμα.
Καλός χθες, δεν του βγήκαν οι φάσεις. Κάνει τη σουτάρα στο πρώτο που το έβγαλε ο καραπούστης, έκανε το τετατέτι που το... έβγαλε ο καραπούστης και το δοκάρι που ήταν δύσκολο γιατί το χάνει ο πριν από αυτόν και είναι στα πλάγια. Εγώ είμαι σίγουρος πως μόλις πάρει δυο παιχνίδια, θα παστελώνει τα γκόλια δυο δυο...α και η σουτάρα στο τέλος. Τους ξαπλώνει κατω όλους και σουτάρει ωραία, πέρασε δίπλα. Το μουνί της μπάλας μέσα...
There is a Dude in town
Ολα αυτα που γραφεις ή απλα ειναι τερμα χασογκολης.
flessanto (01-10-18)
Bookmarks