Κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτόν τον παίκτη... Νιώθεις πως είναι κιλερ αλλά δεν είναι. Η μήπως είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα δε το κόλλησε και δε ξέρω πότε, δηλαδή, αλλά τουλάχιστον όταν του πετάνε τη μπάλα στην περιοχή, τη βρίσκει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτόν τον παίκτη... Νιώθεις πως είναι κιλερ αλλά δεν είναι. Η μήπως είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (18-09-18)
Ο γιος του Ανούβη θα γράψει πάνω από 25 σύνολο στη σεζον, θυμηθείτε το.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και αν είναι αυγό;;;
Έχει τόσο περίεργη μούρη που μόλις μπηκε στον αγωνιστικό χώρο σκέφτηκα οτι θα αρχίσει να πουλάει κιλίμια. Ελπίζω να βγεί καλός παίκτης.
voskos_7 (18-09-18)
Αυτό είναι το πρόβλημα με τα φορ του Ολυμπιακού: Οι χώρες καταγωγής τους είναι γνωστές μόνο για την ιστορία τους και τα πιο γνωστά πρόσωπα από αυτές τις περιοχές έζησαν πριν και από την εγκαθίδρυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας...
voskos_7 (18-09-18)
Ειχε συνεχώς ένα βλέμμα "Που βρισκομαι;; Τι γινεται εδώ;;". Σαν τον αλαντιν που ψαχνει το ιπταμενο κιλιμι.
Δεν είναι ότι ήταν τόσο κακός αλλά ας πούμε ότι ελπίζω ο Γκερέρο να είναι βιονικός και να παίζει όλα τα ματς χωρίς να βγαίνει αλλαγή.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (21-09-18)
Αυτό...
![]()
chainsaw (21-09-18), giovanni#10 (21-09-18), Rena (20-09-18), voskos_7 (20-09-18)
Δεν μου αρεσε καθολου,πολυ βαρυς κι ασήκωτος,παιζει να μην του πηγε και το ματς αλλα ετσι κι αλλιως ψιλοχαμηλου επιπεδου δειχνει.
Δεν βλεπω κατι της προκοπης για την ωρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν φταίει αυτός που μπήκε να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Ο Χασάν ταιριάζει στην Ελλάδα, ο Γκερέρο στην Ευρώπη (λόγω χαρακτηριστικών του καθενός).
BrazHlias (21-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-18), Red Sting (21-09-18)
Nαι το να στείλει τη μπάλα προς την κενή εστία μάλλον είναι από τις χτυπητές του αδυναμίες
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (21-09-18)
Αυτός είσαι! Μου βάζει αυτόν που μαρκάρει να παίξει με το Λεβαδειακό και τον Αστέρα και αυτόν που περιμένει τη μπάλα στην περιοχή με τη Μπέτις - τί να του πεις;
Εννοείται ότι δεν ενθουσιάστηκα, αλλά δε παραβλέπω ότι είναι και η πρώτη φορά που παίζει βασικός και αυτή στο πιο δύσκολο παιχνίδι, μέχρι τώρα.
panahs7 (20-09-18)
Δεν ηταν καλος αλλα επαιξε ελαχιστα μεχρι σημερα και σιγουρα δεν θα βιαστω να τον κρινω. Αλλωστε ολη η ομαδα ηταν κακη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
τραγικος εχασε σιγουρο γκολ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks