Faithful (25-02-19)
Εγώ δε νομίζω οτι ο Τσιμίκας είναι τόσο κακός, ούτε οτι το Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι χειρότερο απ' το δικό μας. Πλην Ολυμπιακού και παορκ, οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες ζήτημα έιναι αν θα τερματίζανε πάνω απ' τη μέση στο ολλανδικό.
Επίσης ο Βρουσάι μου άρεσε όσες φορές έπαιξε σε μας και με τους μικρούς και με την πρώτη ομάδα. Έχει προοπτικές.
Faithful (25-02-19)
Και στο μανατζερακι εχει πολυ καλες προοπτικες. Παντα τσιμπαγα κανα-δυο εκατομμυρια για να τον πουλησω.
Αυτό που έκανες σήμερα μπαίνοντας, εκτός από την πάσα, μπορείς να το ξανακάνεις;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (28-11-20)
Ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον η περίπτωσή του.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (28-11-20)
Αν πάρει 1-2 παιχνίδια βασικός σε πρωκτάθλημα ή κύπελλο θα βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα. Αν δεν πάρει ματς φέτος μάλλον δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
flessanto (28-11-20)
ο Ραντζελοβιτς δηλαδη τι παραπανω έχει? ΤΙΠΟΤΑ
δωστε του παιχνιδια τωρα που δεν εχουμε εξτρεμ.
hang your demons
flessanto (28-11-20), giovanni#10 (26-11-20)
Μπαινει εχθες και σαν να αισθανθηκα πως υπηρχε σφυγμος στην ομαδα.
Οχι πως μπορει να βγει κανενα σοβαρο συμπερασμα, σε λαθος θεση επαιζε, σε τελειωμενο παιχνιδι μπηκε, αλλα ολοι οι αλλοι εμοιαζαν υπνωτισμενοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (28-11-20)
Γρήγορος είναι, ντρίμπλα έχει, πιο δυνατός από τον Ραντζέλοβιτς είναι, μάλλον είναι η μιζέρια του Μάρτινς, που αποφεύγει να βάζει γρήγορα στην εντεκάδα όποιον δεν είχε από πριν... Με το Σα και το Γκιγιέρμε, έτσι δε την πατήσαμε στο εντός με το μΠαοκ πρόπερσι;
flessanto (28-11-20)
Ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα εκ των έσω στα εξτρέμ.
Τι τεραστιος παιχταρας ειναι αυτος; Θα αφησει εποχη. Μου θυμισε Γκαλετι ρε παιδια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σε μία φάση, βέβαια...
Φαίνεται καλά γυμνασμένος, βέβαια και είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους των ακαδημιών, πως γυρίζουν από τη Βίλεμ "φέτες".
Πάντως στα ελάχιστα λεπτά που έχει παίξει έχει καταφέρει να δείξει πράγματα. Με αυτούς που βλέπουμε στα πλάγια τόσο καιρό, έχουμε ξεχάσει πως είναι να έχεις εξτρέμ που αντί να γυρνάει κώλο πάει κατά μέτωπο και ο αμυντικός αρχίζει τις πισωπεταλιές.
captain-cook (28-11-20), flessanto (28-11-20), giovanni#10 (28-11-20), Rena (28-11-20)
flessanto (28-11-20)
Μη τρελαίνεστε και τόσο: Μπήκε σε ένα σημείο του παιχνιδιού που ο ρούλης είχε βγάλει τον Σάσα και άφηνε περισσότερους χώρους πίσω.
Οι συγκρίσεις με τον Ραντζέλοβιτς είναι αδόκιμες - ο Λάζαρ ίδρωνε να περάσει έναν και αυτός συνήθως στον οποίο τα κατάφερνε ήταν ο Μπακάκης.
BrazHlias (28-11-20), chainsaw (28-11-20), giovanni#10 (28-11-20)
Συμφωνώ με Βραζηλια.
flessanto (28-11-20)
Αν παίξει καλά και ο Πέπε, θα ξεχαστείς και για τον Μπρούμα;;;
Bookmarks