Καλή συνέχεια στον Μαντί και εύχομαι να τα καταφέρει εκεί. Αν όχι, εδώ είμαστε εμείς.
ακομα εδω?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλή συνέχεια στον Μαντί και εύχομαι να τα καταφέρει εκεί. Αν όχι, εδώ είμαστε εμείς.
σουπερ το ντιλ που καναμε δεδομενου το ποσο τραγι ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Μια λέξη: Ευχαριστώ Ολυμπιακέ! Θέλω να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει για μένα. Ούτε η αγάπη, ούτε ο σεβασμός. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς, σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε μέλος του συλλόγου και στο προσωπικό από την άφιξή μου μέχρι σήμερα! Μου τα μάθατε όλα, με φροντίσατε σαν παιδί σας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω δουλέψει όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, τον καθένα με τον δικό σας τρόπο αλλά πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Σας είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές μας. Θα είσαι πάντα το σπίτι μου».
Αυτό δεν είναι μία λέξη..
giovanni#10 (30-08-22), panahs7 (30-08-22), sabar77 (30-08-22)
john syggel (30-08-22)
Τελειωμένος παίχτης για την ομάδα, καλώς έφυγε
Μακαρι να ακολουθήσουν κι άλλοι
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sabar77 (30-08-22)
Ή δεν ήθελε ή τον κατέστρεψε ο covid ή βούλιαξε και αυτός με τους υπόλοιπους. Θα έλεγα το α και λίγο από γ.
Αναντικατάστατος στην αρχική με Μουρίνιο. Εντωμεταξύ τελείως διεκπεραιωτικός, παίρνει την μπάλλα και την δίνει στον διπλανό του. Ούτε πρέσινγκ, ούτε φοβερά τρεξίματα, ούτε πρωτοβουλίες. Μάλλον για το ...γούρι τον βάζει ο Μουρίνιο
Ότι να 'ναι μιλάμε...
Εκτος Ευρωπαικης λιστας τον αφησε ο Μουρινιο λεει .... καλως μας ηρθες
θελανε κ οψιον αγορας τρομαρα τους
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για μένα είναι καλή εξέλιξη. Ο Μαντί είναι χαφάρα, απλά είχε μπετώσει από διάφορα και δεν έπαιζε. Αν ξεκαύλωσε με την αλλαγή περιβάλλοντος και γουστάρει να ξαναγυρίσει τον θέλω με κλειστά μάτια.
Και όταν παίρνει φόρα να σουτάρει κλείνουμε τα μάτια, πάλι.
Και να γυρίσει, θα πάει αλλού. Εδώ δεν ξαναπαίζει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι - δύο χρόνια, που δεν ήθελε να παίζει, μόνο το διόρθωνε: Από τη δική μας περιοχή μόνο δεν δοκίμασε τελική και αυτό γιατί δεν γύριζε τόσο πίσω...
Για Ρόμα δεν είναι, αλλά καμία Έμπολι, την έχει και αν δεν γίνει αυτό, πηγαίνει και Γαλλία - χέστηκε.
Μια μερα κατεβηκε με κτελ στο Ναυπλιο και σουταρε απο εκει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τις άλλες φορές που δεν κατέβηκε μέχρι εκεί, έστελνε τη μπάλα...
Αποκλείεται να είχε τέτοια ευαισθησία- ήθελε να βλέπει και πόσο έξω πάει και τις αντιδράσεις των θεατών στο συγκεκριμένο θέαμα.
Αρέσει πολύ λέει στον Μαρτίνεθ και θέλει διακαώς να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για να χτίσει πανω του το κέντρο. Για να δούμε.
Bookmarks